07:51 26/08
Οι πέντε χρυσοί κανόνες για να τρώμε σωστά σύμφωνα με τους ειδικούς του Harvard
Οι βασικές αρχές.
Οι βασικές αρχές.
Όλο και περισσότερα δεδομένα γίνονται γνωστά.
Η αυξημένη πρόσληψη πρωτεΐνης και βιταμίνης D αποτελεί την καλύτερη "στρατηγική".
Όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας φαγητά, κάποια από αυτά ίσως παχυντικά.
Ένα από τα πιο συχνά λάθη είναι η επιλογή λιπαρών πηγών πρωτεΐνης.
H νέα διατροφική τάση κερδίζει όλο και περισσότερους ακολούθους, κυρίως μέσα από τα social media.
Οι τροφές που σύμφωνα με τους καρδιολόγους συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.
Η καλή είδηση είναι ότι δεν χρειάζεται να στερηθούμε αυτά που αγαπάμε.
Υπάρχουν τρόποι για να γίνει πιο εύκολη.
Γιατί έτσι χάνουμε περισσότερα κιλά.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τρώμε υγιεινά.
Η σημασία φυτικών ινών, υγιεινών λιπαρών και αντιοξειδωτικών.
Η σημασία του εντερικού φραγμού.
Πώς επιδρά στον ανθρώπινο οργανισμό.
Η νέα μελέτη δείχνει ότι η αποφυγή της μπορεί να μην είναι η πιο υγιεινή επιλογή.
Tα ποσοστά παχυσαρκίας έχουν υπερτριπλασιαστεί παγκοσμίως από το 1975.
Μελέτη από το Πανεπιστήμιο Northwestern.
Η πρωτεΐνη αποτελεί βασικό στοιχείο μιας ισορροπημένης διατροφής.
Για τη μελέτη, οι ερευνητές επιστράτευσαν σχεδόν 200 συμμετέχοντες.
Τι από τα τρία λειτουργεί καλύτερα όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος.
Δεν μετράει θερμίδες, αλλά αντίθετα εστιάζει στη λήψη συγκεκριμένων μακροθρεπτικών συστατικών.
"Το πώς κρίνουμε την καταλληλότητα μιας δίαιτας, αλλά και το αποτέλεσμά της, πρέπει να είναι βασισμένο σε συγκεκριμένα κριτήρια και επιστημονική επάρκεια των ανθρώπων που κάνουν αυτή τη δουλειά".
Για να χάσουμε βάρος, δεν έχει σημασία μόνο τι τρώμε, αλλά και πότε τρώμε.
Η απώλεια βάρους, σε οποιαδήποτε ηλικία, απαιτεί επιμονή και συνέπεια.
Διαφορετικά επίπεδα πρόσληψης λίπους, πρωτεΐνης και υδατανθράκων.
Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί, τι δείχνουν σχετικές μελέτες.