08:51 04/03
Διατροφή και COVID-19: Οι τροφές που μας προστατεύουν
Δύο μεγάλες μελέτες υπογραμμίζουν το πώς οι διατροφικές μας συνήθειες επηρεάζουν την έκβαση της COVID-19.
Δύο μεγάλες μελέτες υπογραμμίζουν το πώς οι διατροφικές μας συνήθειες επηρεάζουν την έκβαση της COVID-19.
Οι διαφορές ανάμεσα στους περιστασιακούς πόνους που όλοι βιώνουμε και το χρόνιο πόνο.
Το μικροβίωμα εκτός από την υγεία, ελέγχει με τον τρόπο του και τον αριθμό στη ζυγαριά μας.
Ένας οξύς ή πιο ήπιος πόνος στην πλάτη μπορεί να χαλάσει την ποιότητα της ζωής μας. Πώς μπορείτε να τον ανακουφίσετε χωρίς φάρμακα;
Ο ύπνος κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 κάτω από το μικροσκόπιο των ειδικών.
Μικρότερος ο κίνδυνος θανάτου για τους διαβητικούς που πίνουν πολύ πράσινο τσάι και καφέ καθημερινά, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη.
Οι σονάτες του Μότσαρτ μπορεί να μειώνουν τις κρίσεις επιληψίας, δείχνει νέα έρευνα από την Ιταλία.
Η γιόγκα βοηθά τους μισούς ενήλικες να μειώσουν το άγχος τους, αλλά η ψυχοθεραπεία είναι ακόμη πιο αποτελεσματική.
Οι νέες εξελίξεις στις αναγεννητικές και βιολογικές θεραπευτικές επιλογές για κάθε ορθοπαιδική πάθηση.
Η φλεγμονή στον οργανισμό συνδέεται με την ψωρίαση αλλά και με άλλα σοβαρά νοσήματα. Η διατροφή μπορεί να συμβάλει στον έλεγχό της.
Να πούμε μόνο ότι ανάμεσα στις πολλές και καλές ιδιότητες της λουίζας, είναι πως μειώνει το φούσκωμα και την κατακράτηση.