Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 03-Ιουν-2021 08:19

  Η SofMedica επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ουγγαρία

  Η SofMedica επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ουγγαρία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η SofMedica, εταιρεία- ορόσημο στον κλάδο της Ρομποτικής Χειρουργικής στην Ευρώπη,  αποφασίζει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ουγγαρία, σε συνέχεια της ήδη επιτυχημένης πορείας της στην  Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας, δεν είναι άλλος, από το να αναδειχθεί στον κορυφαίο πάροχο προϊόντων Iατροτεχνολογίας, με σκοπό την αντιμετώπιση των πλέον θανατηφόρων παθήσεων, όπως ο καρκίνος και οι καρδιαγγειακές παθήσεις.

  Η είσοδος στην Ουγγρική αγορά σηματοδοτείται από την επένδυση  5 εκατομμυρίων ευρώ, για τον εξοπλισμό δημοσίων και ιδιωτικών  Νοσοκομείων της Χώρας με τα πλέον καινοτόμα προϊόντα, στα οποία ανήκει και το εμβληματικό σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής, da Vinci. Πολύ σύντομα, λοιπόν, οι κάτοικοι της Ουγγαρίας θα επωφεληθούν από τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Ρομποτικής Χειρουργικής, όπως  ο μειωμένος χρόνος νοσηλείας, οι λιγότερες μετεγχειρητικές επιπλοκές και η καλύτερη ποιότητα ζωής του ασθενούς.
  Αξίζει να σημειωθεί, ότι το περασμένο έτος περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια ασθενείς , είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τα μοναδικά οφέλη του da Vinci, μέσω μίας βάσης 6.000 εγκατεστημένων ανά τον κόσμο συστημάτων Ρομποτικής Χειρουργικής.

  Ο Γεώργιος Σοφιανός - Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου SofMedica Group- δήλωσε σχετικά: "Σκοπός μας είναι να συνεργαστούμε με όλους τους αρμόδιους Φορείς και να οικοδομήσουμε μία  μακροπρόθεσμη συνεργασία,  με στόχο την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης του συστήματος Υγείας στην Ουγγαρία, αλλά και την παροχή βέλτιστης Ιατρικής Τεχνολογίας προς τους επαγγελματίες Υγείας της Χώρας. Όπως έχουμε εξάλλου αποδείξει, μέσω των συνεργασιών μας με φημισμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους επαγγελματίες Υγείας διαρκή επιμόρφωση, που κατ’ αποτέλεσμα θα οδηγήσει στη διαθεσιμότητα των βέλτιστων ιατρικών τεχνολογιών προς όφελος όλων των ασθενών. Η απόφαση της εισόδου στην αγορά της Ουγγαρίας ήρθε ως  αποτέλεσμα συζητήσεων με επαγγελματίες του Κλάδου, οι οποίοι εξέφρασαν την ανάγκη πρόσβασης σε καινοτόμες ιατρικές τεχνολογίες, όπως η Ρομποτική Χειρουργική, η βρογχοσκόπηση, η ογκολογική διάγνωση και τα συστήματα παρακολούθησης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Η επέκταση της εταιρείας στην Ουγγρική αγορά συνοδεύεται από ένα φιλόδοξο πλάνο στελέχωσης από μηχανικούς Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και πεπειραμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα ενταχθούν στο δυναμικό μας."

  "Η 22ετής σχέση μας  με μια σειρά κορυφαίων εταιρειών Ιατροτεχνολογίας, καθώς και με στρατηγικούς προμηθευτές, όπως η Intuitive, σε συνδυασμό με τα 32 καταξιωμένα προγράμματα Ρομποτικής Χειρουργικής που έχουμε αναπτύξει ήδη, εγγυώνται την επιτυχημένη  πορεία της SofMedica στην Ουγγρική αγορά." ανέφερε ο Χάρης Παλαόντας - Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SofMedica.

  Η SofMedica, στα πλαίσια της επέκτασής της στην αγορά της Ουγγαρίας, σχεδιάζει να παράσχει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο καινοτόμων ιατρικών τεχνολογιών, συνοδευόμενο από πλήρη κλινική και τεχνική υποστήριξη.  Eπιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες Υγείας της Χώρας να εκπαιδευτούν και καταρτιστούν πλήρως στις νέες τεχνολογίες, μέσα από το εξειδικευμένο Κέντρο εκμάθησης και προσομοίωσης, ISLE Academy (Innovation, Simulation, Learning, Ecosystem), καθώς και μέσω άλλων φημισμένων Κέντρων κατάρτισης στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  08:30 18/06

  Νέα μελέτη: Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη γήρανση

  Δεν φαίνεται βιολογικά εφικτό να μπει πραγματικό "στοπ" στη διαδικασία της γήρανσης, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα.

  08:25 18/06

  Καρκίνος του νεφρού: Τα συμπτώματα, οι παράγοντες κινδύνου και η νέα θεραπεία

  Ο καρκίνος του νεφρού αντιστοιχεί σε περίπου 2-3% όλων των νέων περιστατικών καρκίνου και παρουσιάζει σταθερή αύξηση της επίπτωσής του παγκοσμίως.

  09:01 17/06

  Φυστικοβούτυρο: Όλοι οι καλοί λόγοι για να το εντάξουμε στη διατροφή μας

  Εάν καταναλώνεται με μέτρο, το φυστικοβούτυρο έχει πολλά να προσφέρει στη θρέψη και τη γεύση μας.

  09:00 17/06

  Θα μπορούσε ένα ρινικό σπρέι να "νικήσει" την COVID-19;

  Τα μονοκλωνικά αντισώματα σε μορφή ρινικού σπρέι είναι κάτι που δοκιμάζει η επιστημονική κοινότητα για τη θεραπεία της λοίμωξης COVID-19.

  09:03 16/06

  Συμπτώματα καρκίνος των ωοθηκών: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για να τον προλάβουμε

  Ποια είναι τα "όπλα" μας απέναντι στον καρκίνο των ωοθηκών; Να αναγνωρίζουμε τα συμπτώματα και τις ενδείξεις και να γνωρίζουμε το οικογενειακό μας ιστορικό.

  09:03 16/06

  Αντισώματα μετά το εμβόλιο Pfizer: "Δεν χρειάζεται το τεστ αντισωμάτων"

  Σχεδόν μηδενική η πιθανότητα να μην έχουν αναπτύξει επαρκή ανοσολογική απόκριση μετά τον εμβολιασμό έναντι του SARS-COV-2 υγιείς ενήλικες.

  12:21 15/06

  Είστε αιμοδότης: Τότε θα σας φανεί πολύ χρήσιμο αυτό το νέο δωρεάν app

  Το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών διαθέσιμο σε mobile app και στο Android κινητό του εθελοντή αιμοδότη.

  09:27 15/06

  mRNA εμβόλια και καρδιολογικές επιπλοκές σε νέους άντρες

  Έχουν αναφερθεί εξαιρετικά σπάνιες και ήπιες καρδιακές επιπλοκές σε νέους που πιθανώς σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA, σύμφωνα με τους ειδικούς.

  09:20 15/06

  Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος: Τι είναι και πώς μπορούμε να το προλάβουμε

  Με αφορμή το παρά λίγο μοιραίο καρδιακό επεισόδιο του Δανού ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν, μάθετε πώς θα προλάβετε την αιφνίδια καρδιακή ανακοπή.

  09:25 14/06

  Νέα έρευνα: Η ασπιρίνη δεν αυξάνει την πιθανότητα επιβίωσης σε νοσηλευόμενους ασθενείς με νόσο COVID-1

  Τα αποτελέσματα της πολυκεντρικής βρετανικής μελέτης RECOVERY δεν έδειξαν όφελος από τη χορήγηση ασπιρίνης σε νοσηλευόμενους ασθενείς με νόσο COVID-19.

  09:24 14/06

  Οι πανελλήνιες εξετάσεις όπως τις έζησα - ως μαμά εννοώ...

  Έχω περάσει δύο φορές τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ως μαμά, όχι ως υποψήφια. Και επειδή γενικά τα λέμε, είπα να μοιραστώ μαζί σου μερικές σκέψεις που με είχαν βοηθήσει όταν έδιναν εξετάσεις τα παιδιά...

  09:14 14/06

  HPV: Παράγοντας για αυξημένο κίνδυνο πρόωρου τοκετού

  Μεγαλύτερος ο κίνδυνος πρόωρου τοκετού και επιπλοκών για τις γυναίκες που μολύνονται από τον ιό HPV, σύμφωνα με σουηδική έρευνα.

  09:19 11/06

  Μελέτη φάσης 3 δείχνει αποτελεσματική νέα θεραπεία για την ψωρίαση

  Νέα δεδομένα Φάσης 3 έδειξαν ότι το Guselkumab πέτυχε διατηρήσιμη και πλήρη κάθαρση του δέρματος επί διάστημα 5 ετών στη μέτρια έως σοβαρή ψωρίαση κατά πλάκας.

  09:09 11/06

  Εμβόλιο Johnson & Johnson: Πόσο "πιάνει" τα μεταλλαγμένα στελέχη;

  Νέα επιστημονική δημοσίευση ερευνά την ανοσογονικότητα του εμβολίου Johnson & Johnson έναντι μεταλλαγμένων στελεχών του SARS-CoV-2.

  11:24 10/06

  Ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας: Τα συμπτώματα, η διάγνωση και η πρόληψη

  Πρόκειται για την κύρια αιτία μη αναστρέψιμης απώλειας όρασης, σε ολόκληρο τον ανεπτυγμένο κόσμο και στην Ελλάδα.

  09:14 10/06

  Kυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες: Σημαντικές εξελίξεις από την Bayer

  Οι εξελίξεις που αφορούν τον τομέα των κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών ανακοινώθηκαν από τις AskBio και Bluerock, εταιρείες του ομίλου Bayer.