Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 30-Ιουλ-2019 10:28

    Σαλάτα ή ελαφρύ δείπνο; Και τα δύο!

    Σαλάτα ή ελαφρύ δείπνο; Και τα δύο!
    • Εκτύπωση
    • Αποθήκευση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Με λίγες θερμίδες και πολλή γεύση, η σαλάτα πεπόνι με προσούτο είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια. 

    Σαλάτα πεπόνι με προσούτο

    Υλικά για 2 μερίδες:

    ½ πεπόνι

    ½ αγγούρι

    100 ml cottagecheese

    2 λεπτές φέτες προσούτο

    20 γρ. καρύδια

    αλάτι & πιπέρι

    Εκτέλεση:

    Καθαρίζουμε το πεπόνι και το αγγούρι, τους αφαιρούμε τα σπόρια, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα ρίχνουμε σε δύο μπολ. Προσθέτουμε τα καρύδια και το cottage cheese. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 βαθμούς ψήνουμε για 5-6 λεπτά το προσούτο μέχρι να ψηθεί και να γίνει τραγανό. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με το προσούτο και προσθέτουμε αλάτι ή πιπέρι αν επιθυμούμε
    Ανά μερίδα (1/2  συνταγή)

    Ενέργεια: 126 kcal

    Υδατάνθρακες: 16,5 γρ.

    Πρωτεΐνη: 5,1 γρ.

    Λιπαρά: 5,1 γρ.

    Κορεσμένα Λιπαρά: 1,1 γρ.

    Φυτικές Ίνες: 2,1 γρ.

    Η συνταγή είναι του Μάνου Δημητρούλη. Βρείτε κι άλλες στο dietstories.gr

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    Εφημερίες Φαρμακείων
    Εφημερίες Νοσοκομείων

    Επιμέλεια ύλης

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ