Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 26-Νοε-2018 10:00

  Sanofi: Καινοτόμες λύσεις για καλύτερη ζωή!

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι  το προσδόκιμο επιβίωσης τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι άνθρωποι να επιζητούν πλέον μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων υγείας μικρών ή μεγάλων.  Η αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων καθιστά αναγκαία τη διάθεση καινοτόμων φαρμάκων που συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της υγείας των ασθενών και τη μείωση των ημερών νοσηλείας.

  Στην ανακάλυψη τέτοιων καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων εστιάζει η Sanofi, μια διεθνής εταιρία στον τομέα των βιοεπιστημών, που επενδύει 6 δισ. ευρώ ετησίως για Έρευνα και Ανάπτυξη. Στόχος της εταιρίας, όπως αναφέρει, είναι να μετατρέπει την επιστημονική καινοτομία σε θεραπευτικές λύσεις, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων υγείας, που είτε αφορούν λίγους ανθρώπους με σπάνιες νόσους, όπως τα αθροιστικά λυσοσωμικά νοσήματα (LSDs), ή χιλιάδες ανθρώπους που ζουν με πολλαπλή σκλήρυνση ή εκατομμύρια ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις, όπως διαβήτης και καρδιαγγειακά νοσήματα.

  Στην Ελλάδα, συνεχίζει η εταιρεία, έως και 1 εκατομμύριο ασθενείς εμπιστεύονται καθημερινά τις λύσεις που προσφέρει η Sanofi  για να αντιμετωπίσουν χρόνιες παθήσεις, όπως υπέρταση, δυσλιπιδαιμία και άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα, και να ενδυναμώσουν τη ζωή τους.

  sanofi 2

  Παγκοσμίως, η Sanofi, όπως τονίζει, έχει σημαντική προσφορά ιδιαίτερα στον τομέα του διαβήτη, όπου για περισσότερα από 90 χρόνια καινοτομεί αναπτύσσοντας αποτελεσματικές θεραπείες, προσφέροντας στα άτομα με διαβήτη μια  πιο υγιή και παραγωγική ζωή. Την εμπειρία της αυτή αξιοποιεί και στην χώρα μας, όπου ο αριθμός των ατόμων με διαβήτη έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και υπολογίζεται ότι φτάνει το ένα εκατομμύριο. Η σημαντικότερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των ατόμων με διαβήτη είναι η ρύθμιση του σακχάρου με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης επιπλοκών. Πέραν των θεραπευτικών λύσεων που διαθέτει για τον διαβήτη, η εταιρία δημιούργησε την ιστοσελίδα www.mydiabetes.gr, όπου τα άτομα με δυσκολία ρύθμισης του σακχάρου μπορούν να ενημερωθούν και να βρουν ερωτήσεις για τη συζήτηση με τον γιατρό τους.

  "Σε κάποια στιγμή της ζωής μας όλοι μας μπορεί να αντιμετωπίσουμε μικρές ή μεγάλες προκλήσεις υγείας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η καθημερινότητα μας θα πρέπει να αλλάξει ή να επηρεαστεί σημαντικά. Η επιστήμη έχει τη δυνατότητα να μας προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων υγείας, επιτρέποντας μας να εκτελούμε απρόσκοπτα τις καθημερινές μας δραστηριότητες και να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής" υπογραμμίζει.  

  sanofi 3

  Η Sanofi αξιοποιεί την επιστημονική καινοτομία για την ανάπτυξη θεραπειών, ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις, για να ζείτε περισσότερο, να ζείτε καλύτερα και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρο.

  Sanofi, Empowering Life
  www.sanofi.gr

   

   


   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ