Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 29-Σεπ-2023 18:18

    Συνολικά έσοδα από συνεχιζόμενες δραστηριότητες 15,4 εκατ. ευρώ για τον όμιλο Intracom

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Με συνολικά έσοδα από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ύψους 15,4 και με κέρδη μετά φόρων 1,5 εκατ. ευρώ έκλεισε το α' εξάμηνο του έτους για τον όμιλο Intracom. 

    Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξέλιξη στην υλοποίηση του στρατηγικού της μετασχηματισμού καθόρισε για την INTRACOM HOLDINGS και το πρώτο εξάμηνο του 2023, κατά τη διάρκεια του οποίου ολοκληρώθηκαν: η πώληση της IDE στην ΙΑΙ, και η απόκτηση συμμετοχής στην Κ.Λ.Μ ΑΕ. βάσει του μνημονίου συναντίληψης με τους βασικούς μετόχους της εταιρείας.

    Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο Όμιλος INTRACOM, έχοντας ολοκληρώσει την νέα του μορφή, καταγράφει κερδοφορία και ενισχυμένα στοιχεία ισολογισμού, με προεξέχοντα τα ισχυρά διαθέσιμα € 223,4 εκατ.

    Τα κέρδη προ φόρων της (ΕΒΤ) της μητρικής διαμορφώθηκαν στα € 0,5 εκατ. και τα κέρδη μετά φόρων (ΕΑΤ) του Ομίλου, όπως προαναφέρθηκε, στα € 1,5 εκατ.

    Τα Ίδια Κεφάλαια της μητρικής ανήλθαν στα 275,2 εκατ. και του ομίλου στα € 356,5 εκατ., με το σύνολο ενεργητικού της μητρικής να διαμορφώνεται στα € 306,3 εκατ. και του ομίλου στα € 465,4 εκατ.

    O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRACOM κ. Σωκράτης Κόκκαλης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δήλωσε: "Η νέα δομή του Ομίλου INTRACOM έχει ολοκληρωθεί. Οι οικονομικές καταστάσεις του πρώτου εξαμήνου του 2023 είναι οι πρώτες που διαμορφώνονται με τις νέες μας εταιρείες. Μέσα στο επόμενο διάστημα, οι θυγατρικές μας θα αποδίδουν σε πλήρη δυναμική, και ο Όμιλος INTRACOM θα προχωρήσει στα επόμενα επενδυτικά του βήματα, προσεκτικά επιλεγμένα και σχεδιασμένα, με σκοπό τη δημιουργία ροών και υπεραξιών. "

    Δείτε την πλήρη ανακοίνωση με τα αποτελέσματα στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία" 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ