Συνεχης ενημερωση
Η Nutriart, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με πληροφορίες για απόφαση του Ε τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας για ακύρωση της υπουργικής απόφασης με την οποία είχε εγκριθεί η χωροθέτηση μονάδων στο χώρο του οικοδομικού συγκροτήματος "Αλευρόμυλοι Αλλατίνη" στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει κατά 50% στην "ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΕΔΒΕ Α.Ε.", 100% θυγατρική της Nutriart, επιθυμεί να ενημερώσει ότι δεν της έχει επιδοθεί μέχρι σήμερα απόφαση και επομένως δεν μπορεί να τοποθετηθεί επί του θέματος παρά μόνο μόλις λάβει επισήμως και έχει την ευκαιρία να μελετήσει την σχετική απόφαση.
Είναι αυτονόητο ότι η εταιρεία σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως και κάθε άλλης δικαστικής αρχής. Σταθερή επιδίωξή μας είναι να διασφαλίσουμε την αναβάθμιση της περιοχής και να ενισχύουμε τις προσπάθειες που γίνονται για τον σκοπό αυτό και, στο πλαίσιο αυτό, η Nutriart, σε συνεργασία με τους λοιπούς συνιδιοκτήτες του συγκεκριμένου συγκροτήματος και τους συμβούλους των αλλά και τους αρμόδιους φορείς, θα εξετάσει κάθε πρόσφορο και σύννομο τρόπο για την αξιοποίηση του ακινήτου, μόλις λάβει επίσημα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
-
12:42 Βουλή: Κατατέθηκε το ν/σ για τις Ένοπλες Δυνάμεις
-
12:39 Δ. Παπαστεργίου: Ο δημόσιος τομέας πραγματικά τρέχει και τρέχουμε γρήγορα σε πολλά πράγματα
-
12:32 Ισχυρή αύξηση 8,1% στα έσοδα των νοικοκυριών στα 41,93 δισ. ευρώ
-
12:32 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ΚΟ Χολαργού & Τζάμπολ Αγάπης – Μια γιορτή αγάπης & συμπερίληψης
-
12:27 Αύξηση 3,3% σημείωσε ο δείκτης παραγωγής στις κατασκευές το γ' τρίμηνο
-
12:25 Μείωση 6,4% στις κενές θέσεις εργασίας στο σύνολο της οικονομίας το γ' τρίμηνο
-
12:24 Αν. Μεσόγειος: Η Συρία του Αλ Σαράα μοναδική ελπίδα του Ερντογάν μετά τη συμφωνία Κυπρου - Λιβάνου
-
12:14 Αύξηση 8,1% του μισθολογικού κόστους το γ' τρίμηνο
-
12:13 O TITAN στη "Λίστα Α" του CDP για το 2025
-
12:08 Μπαρό: Οι Ευρωπαίοι παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους
-
Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς
-
Χιλιάδες νέες κατοικίες "ρίχνουν" στην αγορά κατασκευαστές λόγω Golden Visa
-
Ποιες χώρες στην Ευρώπη δίνουν 13η σύνταξη και ποιες έξτρα επίδομα στις συντάξεις
-
Αντίστροφη μέτρηση για τους "ξεχασιάρηδες" του ΓΕΜΗ – Από 1ης/1/2026 έρχονται πρόστιμα έως 100.000 ευρώ
-
Φρικτό μαχαίρι;
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση;
-
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα: Μπαράζ ακυρώσεων στο παρά πέντε των εορτών
-
Τεχνολογία και στέγαση: Γιατί η λύση στο πρόβλημα των ακινήτων δεν είναι εκεί που κοιτάμε
-
Κάλας: Η κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα σημάνει το "τέλος του παιχνιδιού" για τον Πούτιν - Κίνδυνος για ολόκληρη την Ουκρανία και άλλες περιοχές
-
Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story για την ελληνική οικονομία"
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση; (64)
-
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα: Μπαράζ ακυρώσεων στο παρά πέντε των εορτών (22)
-
Κάλας: Η κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα σημάνει το "τέλος του παιχνιδιού" για τον Πούτιν - Κίνδυνος για ολόκληρη την Ουκρανία και άλλες περιοχές (14)
-
Ρωσία: Αγωγή κατά του Euroclear - Ζητά 229 δισ. δολ. (9)
-
Ολική επαναφορά (8)
-
Τεχνολογία και στέγαση: Γιατί η λύση στο πρόβλημα των ακινήτων δεν είναι εκεί που κοιτάμε (7)
-
Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story για την ελληνική οικονομία" (6)
-
Οι κινήσεις της κυβέρνησης μετά το "όχι" των αγροτών στον διάλογο - Αναζητούνται λύσεις στον "γόρδιο δεσμό" (5)
-
Φρικτό μαχαίρι; (5)
-
Πάνω από 5 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο του "Έλληνα Εσκομπάρ" - Συνελήφθη στην Κατερίνη (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ