Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρία <<ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε.>> με διακριτικό τίτλο NUTRIART A.B.E.E. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ παλαιών μετόχων, όπως αποφασίστηκε από την Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 16.6.2009 και πραγματοποιήθηκε από τις 17/8/2009 έως και τις 31/8/2009, καλύφθηκε αρχικώς με άσκηση δικαιωμάτων προτίμησης κατά 26,79% με την καταβολή συνολικού ποσού 9.374.851,20 Ευρώ, που αντιστοιχεί σε 9.765.470 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, ενώ 26.692.863 μετοχές έμειναν αρχικά αδιάθετες.
Στις 10.9.2009 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε Συμπλήρωμα Ενημερωτικού Δελτίου της Εταιρείας και σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 3 του ν. 3401/2005, χορηγήθηκε στους επενδυτές δικαίωμα υπαναχώρησης από εγγραφές στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για διάστημα τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης του συμπληρώματος ήτοι από την 14/9/2009 έως και την 16/9/2009. Κατά το διάστημα αυτό ασκήθηκε το δικαίωμα υπαναχώρησης από έναν μόνο επενδυτή για 770 ασκηθέντα δικαιώματα ήτοι για 1.169 νέες μετοχές αξίας ευρώ 1.122,24.
Κατά συνέπεια, η αρχική συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με άσκηση δικαιωμάτων προτίμησης διαμορφώθηκε σε συνολικό ποσό Ευρώ 9.373.728,96, που αντιστοιχεί σε 9.764.301 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, ενώ 26.694.032 μετοχές έμειναν αδιάθετες.
Ακολούθως και με βάση την άσκηση δικαιωμάτων προεγγραφών παλαιών μετόχων τα οποία είχε χορηγήσει η ίδια παραπάνω Γενική Συνέλευση των Μετόχων κατανεμήθηκαν επιπλέον 8.250.822 από τις αρχικά αδιάθετες μετοχές σε παλαιούς μετόχους της Εταιρείας, με αποτέλεσμα το τελικό ποσοστό κάλυψης της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου να ανέρχεται σε 49,41% και το συνολικό ποσό της αύξησης του μετοχικού Κεφαλαίου να διαμορφώνεται σε 17.294.518,08 Ευρώ που αντιστοιχεί σε 18.015.123 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας ευρώ 0,96 εκάστη.
-
00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
-
00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
-
00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
-
00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
-
00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
-
00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
-
00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
-
00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
-
00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
-
30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ