Τετάρτη, 22-Ιουλ-2009 11:02

Μαξίμ-Περτσινίδης: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ "MAΞΙΜ" ΚΩΝ/ΝΟΣ Μ. ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ Α.Ε. που πραγματοποιήθηκε στις 22. Ιουλίου 2009, παρευρέθηκαν τρεις μέτοχοι της εταιρίας που εκπροσωπούσαν το 46,72% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής (7.014.612 μετοχές με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 15.015.000 μετοχών) και συζητήθηκε το θέμα της ημερήσιας διάταξης, όπως αυτό είχε ανακοινωθεί με την από 26-06-2009 πρόσκληση του Δ.Σ.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, αποφάσισε να εγκρίνει την απόφαση του Δ.Σ. περί μη αναστολής της λειτουργίας του εργοστασίου μετά την χορήγηση ατόκου δανείου από τον βασικό μέτοχο Κωνσταντίνο Περτσινίδη για την κάλυψη των τρεχουσών υποχρεώσεων της εταιρίας. Παρότρυνε δε το Δ.Σ. να εντείνει τις προσπάθειες για προσέλευση νέων πελατών αυτής, ώστε να αυξηθεί ο κύκλος εργασιών και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου.

Το Δ.Σ. γνωστοποίησε στη Γ.Σ. ότι μετά την παύση της λειτουργίας του εργοστασίου τον μήνα Αύγουστο όπως γίνεται κάθε χρόνο για την συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, με την έναρξη της νέας σαιζόν, αφού εντείνει τις προσπάθειές του για προσέλευση νέων πελατών, θα σταθμίσει τα δεδομένα της αγοράς και θα αποφασίσει για τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου και της εταιρείας.