Παρασκευή, 17-Ιουλ-2009 18:20

Κλωνατέξ: Αποφάσεις έκτακτης Γ.Σ. προνομιούχων μετόχων

Η επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση των προνομιούχων μετόχων της Εταιρείας ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ A.E. της 17ης Ιουλίου 2009, δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη από το Νόμο απαρτία του 1/2 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και κατόπιν τούτου δεν εξετάσθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που έχουν ως εξής:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των μετοχών (reverse split), μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών.

2. Μετατροπή προνομιούχων μετοχών σε κοινές.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου υπέρ των παλαιών Μετόχων με καταβολή μετρητών.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

5. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού, για την διάρκεια της Εταιρείας.

6. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, με παραίτηση του δικαιώματος των παλαιών Μετόχων.

7. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του στις 27/5/09, είχε ορίσει ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των προνομιούχων μετόχων της 30ης Ιουνίου 2009 και της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της 17 Ιουλίου 2009, θα επακολουθήσει Β? επαναληπτική Γενική Συνέλευση των προνομιούχων μετόχων την Τρίτη 28 Ιουλίου 2009 και ώρα 17.30? στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Eταιρείας, Ποσειδώνος 23, Μεταμόρφωση.