Συνεχης ενημερωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ? ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ? ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «ΥΙΟΙ Χ.ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΒΕΕ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 13492/06/Β/86/15).
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, τους μετόχους σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου 2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας, στη θέση Λουτρό Αχαρνών, με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Ανάγνωση της έκθεσης πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2008 (1/1-31/12/2008).
2. Υποβολή προς έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1/1-31/12/2008.
3.Υποβολή προς έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1/1-31/12/2008 μετά από ανάγνωση των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 1/1-31/12/2008.
5. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή (τακτικού και αναπληρωματικού) για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2009 και καθορισμός της αμοιβής του.
6. Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
7. Ανακοίνωση αντικατάστασης μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
8. Αλλαγή διακριτικού τίτλου και τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού.
9. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου υπέρ υφιστάμενων μετόχων για την άντληση κεφαλαίων ύψους μέχρι ποσού ευρώ 35.000.000 με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
10. Εκλογή Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν. 3693/2008.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς την δημοσίευση νέας πρόσκλησης την 16η Ιουνίου 2009, ημέρα Τρίτη στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα. Σε περίπτωση εκ νέου μη επίτευξης απαρτίας, η Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει χωρίς την δημοσίευση νέας πρόσκλησης την 27η Ιουνίου 2009, ημέρα Σάββατο στον ως άνω τόπο, την ίδια ώρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της παραγράφου 2 του άρθρου 29 του Κ.Ν. 2190/1920.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό να ζητήσουν, από το χειριστή του λογαριασμού τους ή σε περίπτωση που οι μετοχές τους βρίσκονται σε ειδικό λογαριασμό της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ» (ΕΧΑΕ), απ? ευθείας από την ΕΧΑΕ, τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή μέχρι την 30η Μαΐου 2009), σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών μαζί με τα έγγραφα αντιπροσώπευσης και πληρεξουσιότητάς τους. Σε περίπτωση Α΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, η κατάθεση των βεβαιώσεων δέσμευσης μετοχών και των εγγράφων αντιπροσώπευσης και πληρεξουσιότητάς στα γραφεία της Εταιρείας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την 10η Ιουνίου 2009 και σε περίπτωση Β΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, η κατάθεση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την 21η Ιουνίου 2009.
-
20:48 P. Serafin: Έμφαση στην ανταγωνιστικότητας, την ασφάλεια και την άμυνα, χωρίς να υποχωρούν οι ευρωπαϊκοί πυλώνες πολιτικών
-
20:45 Κέρδη 2% για τον χρυσό με ώθηση από Fed και Τραμπ-Σι
-
20:41 Ισραήλ: Η οικογένεια του Όφιρ Τζαρφάτι κήδευσε για τρίτη φορά τον γιο της
-
20:29 Σερβία: Στους δρόμους οι φοιτητές για την επέτειο ενός έτους από την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ
-
20:24 "Τελείωσέ τον, τι περιμένεις": Ρώσοι διοικητές βασανίζουν και εκτελούν στρατιώτες που αρνούνται να πολεμήσουν στην Ουκρανία
-
20:12 Ισραήλ: Έφηβος σκοτώθηκε σε διαδήλωση υπερορθόδοξων Εβραίων
-
20:04 ΟΗΕ: 24.000 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας εισήλθαν στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
-
20:00 Τα ξένα επενδυτικά χαρτοφυλάκια "καλοβλέπουν" τις ελληνικές εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα
-
19:57 Μέχρι 60% μέρισμα από τη Eurobank- Τι σχεδιάζει για Eurolife
-
19:56 ΟΣΠΑΠΔ: Μια δοκιμή πυρηνικών όπλων θα είναι επιβλαβής για την ειρήνη και την ασφάλεια
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (93)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (19)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (14)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ