Τετάρτη, 06-Μαϊ-2009 12:52

Χαλυβδοφύλλων: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Σήμερα, την 6η Μαϊου 2009 και ώρα 10:00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας επί της οδού Δοϊράνης αριθ. 72 στην Καλλιθέα, συνήλθε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία και αποφάσισε επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης της Προσκλήσεως ως εξής:

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ευρίσκεται σε απαρτία, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό άρθρο 15 §1 αφού σ΄ αυτήν εκπροσωπούνται τρεις μέτοχοι με 8.810.321 μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ποσοστό 33,36% έναντι του 1/5 του Μετοχικού Κεφαλαίου (26.408.040Χ1/5=5.281.608 μετοχές) που έχει δικαίωμα να λαμβάνει αποφάσεις επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.

Θέμα: Εγκρίθηκε παμψηφεί η εκμίσθωση τμήματος του εργοστασιακού χώρου της εταιρείας στα Οινόφυτα Βοιωτίας εμβαδού τ.μ. 600 περίπου εκ του κτιρίου των στηθαίων στην ανώνυμη εταιρεία Α.Ε.Π.Α.Λ Α.Ε. με έδρα την Καλλιθέα, οδός Δοϊράνης αριθ. 80, και εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο για την κατάρτιση και υπογραφή της μισθωτηρίου συμβάσεως.