Δευτέρα, 06-Απρ-2009 16:51

Χαλυβδοφύλλων: Προαναγγελία γενικής συνέλευσης

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 2ας Απριλίου 2009 καλούνται οι κύριοι μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 6η Μαϊου 2009 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας οδός Δοϊράνης αριθ. 72, Καλλιθέα.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

" Εγκριση εκμίσθωσης τμήματος του εργοστασιακού χώρου της εταιρείας στα Οινόφυτα Βοιωτίας εμβαδού μ2 600 περίπου εκ του κτιρίου των στηθαίων στην ανώνυμη εταιρεία Α.Ε.Π.Α.Λ Α.Ε με έδρα την Καλλιθέα, οδός Δοϊράνης αριθ. 80. Καθορισμός ελάχιστου μισθώματος ανά μ2 . Εξουσιοδότηση του διοικητικού συμβουλίου για την κατάρτιση και υπογραφή της μισθωτηρίου συμβάσεως" .

Οι κ.κ. μέτοχοι οφείλουν για τη συμμετοχή τους στην γενική συνέλευση να δεσμεύσουν τις μετοχές τους ή μέρος αυτών, μέσω της εταιρείας "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε." (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.) εάν οι μετοχές τους είναι στον ειδικό λογαριασμό, εάν όχι, μέσω του χειριστού τους και να καταθέσουν τη βεβαίωση με την τυχόν εξουσιοδοτική εντολή του εκπροσώπου των στην εταιρεία πέντε (5) ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση.