Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 05-Δεκ-2008 18:31

    Κατσέλης: Ανακοίνωση

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση η διαδικασία συγχώνευσης με την ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε. και την ΕΛΒΙΠΕΤ ΑΕΒΕ, που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός μεγάλου επιχειρηματικού οργανισμού.

    To "πράσινο φως" για τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε. και της 100% θυγατρικής της ΕΛΒΙΠΕΤ ΑΕΒΕ έδωσε η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΚΑΤΣΕΛΗΣ, που ενέκρινε και την προτεινόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την άντληση κεφαλαίων, ύψους μέχρι 35 εκατομμυρίων ευρώ.

    Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της συγχώνευσης, χρειάζεται να εγκριθεί και από την Γενική Συνέλευση της ΑΛΛΑΤΙΝΗ και της 100% θυγατρικής της ΕΛΒΙΠΕΤ ΑΕΒΕ.

    Προτεραιότητα της νέας εταιρείας, με δεδομένη την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, είναι η επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί και η επιτυχία των συνεργειών, με γνώμονα τη δημιουργία ενός οργανισμού με βασικό πλεονέκτημα την πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή. Ήδη, η αύξηση μεγεθών δικαιώνει τις επιλογές του Ομίλου και επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής που εφαρμόζεται από τα μέσα του 2007. Η στρατηγική αυτή επικεντρώνεται στην αναδιάρθρωση της προϊοντικής γκάμας, στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών προϊόντων και στην ολοκλήρωση σημαντικών επενδύσεων στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ