Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 21-Μαϊ-2008 09:44

    ΕΛΤΡΑΚ: Προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 και το Καταστατικό της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε." προσκαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 11η Ιουνίου 2008, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00μ.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας επί των οδών Θηβαϊδος αρ. 15 και Κορνηλίου, Νέα Κηφισιά Αττικής για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων της ημερησίας διατάξεως: 

    ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ 

    1.Υποβολή και έγκριση των ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων μετά του Προσαρτήματος και των επ? αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών για την 25η Εταιρική Χρήση (1.1.2007-31.12.2007). 

    2.Υποβολή και έγκριση των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων μετά του Προσαρτήματος και των επ΄ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών για την 11η Εταιρική Χρήση (1.1.2007-31.12.2007). 

    3.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις Οικονομικές Καταστάσεις και την εν γένει διαχείριση της εταιρείας κατά την 25η Εταιρική Χρήση (1.1.2007-31.12.2007). 

    4.Έγκριση διάθεσης αποτελεσμάτων της χρήσεως 1.1.2007-31.12.2007. 

    5.Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις προσφερόμενες από αυτούς υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της 25ης Εταιρικής Χρήσης (1.1.2007-31.12.2007) και καθορισμός ανωτάτου ορίου αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2008. 

    6.Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ορκωτών ελεγκτών λογιστών για τον έλεγχο της χρήσεως 2008 και καθορισμός της αμοιβής τους. 

    7.Αύξηση αριθμού μελών Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή μελών αυτού 

    8.Τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρίας (περί σκοπού). 

    9.Έγκριση διάθεσης ιδίων μετοχών σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

    10.Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις. 

    Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας πρέπει να προβούν σε δέσμευση των μετοχών τους, είτε μέσω του Χειριστή τους (εφόσον οι μετοχές τους είναι καταχωρημένες σε Λογαριασμό Χειριστή της Μερίδας Επενδυτή στο Σύστημα ΄Αυλων Τίτλων - Σ.Α.Τ.), είτε μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (εφόσον οι μετοχές τους είναι καταχωρημένες στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ.) και να προσκομίσουν τις σχετικές Βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών περί δεσμεύσεως των μετοχών τους για συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση, καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της Εταιρείας (Θηβαϊδος αρ. 15 και Κορνηλίου, Νέα Κηφισιά) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ