Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας VIDAVO A.E. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, η οποία αποφασίστηκε με την από 24.06.2025 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων έως το ποσό των 201.600,00 ευρώ, με την έκδοση έως 192.000 νέων άυλων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,05 ευρώ και τιμής διάθεσης 2,58 ευρώ εκάστης, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων, καλύφθηκε κατά 98,6682292%.
Με την από 22.08.2025 απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, ενεργώντας στο πλαίσιο σχετικής πρόβλεψης η οποία εμπεριέχεται στην απόφαση της προαναφερθείσας Γενικής Συνέλευσης,
α) προσδιόρισε, κατά τους ορισμούς του άρθρου 28 του Ν.4548/2018, το ποσό της αύξησης στο ύψος του τελικώς καταβληθέντος ποσού, ήτοι 198.915,15 ευρώ, με την έκδοση 189.443 νέων άυλων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,05 ευρώ η κάθε μία και τιμής διάθεσης 2,58 ευρώ εκάστη, και συνολικά καταβλήθηκε ποσό 488.762,94 ευρώ, εκ του οποίου ποσό 289.847,79 ευρώ θα αρθεί σε πίστωση του λογαριασμό "αποθεματικό από την υπέρ το άρτιο έκδοση μετοχών".
β) προσάρμοσε, κατά τους ορισμούς του ιδίου ως άνω άρθρου, το οικείο άρθρο 5 του καταστατικού της εταιρίας περί του μετοχικού κεφαλαίου, όπως αυτό προέκυψε κατά τα ανωτέρω και θα ακολουθήσει η σχετική καταχώρηση στο ΓΕΜΗ.
Έτσι, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται πλέον σε 1.098.985,65 ευρώ, διαιρούμενο σε 1.046.653 άυλες κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,05 ευρώ η κάθε μία.
Οι νέες μετοχές που προέκυψαν από την παραπάνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα αποδοθούν στους δικαιούχους σε άυλη μορφή, με πίστωση στη μερίδα και στον λογαριασμό αξιών τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), που έχει δηλωθεί από τους δικαιούχους.
Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσής τους στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστήριου Αθηνών θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας.
Τα αντληθέντα κεφάλαια από την αύξηση θα διατεθούν ως εξής:
180.000 ευρώ για την επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας στο εξωτερικό.
89.538 ευρώ για την περαιτέρω ενίσχυση της τεχνογνωσίας της εταιρείας στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
219.225 ευρώ για την κάλυψη της ιδιωτικής συμμετοχής του επενδυτικού σχεδίου Vida24, στο πλαίσιο του προγράμματος "Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών".
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (16)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
