• ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Ροή Ειδήσεων
    • Επικαιρότητα
    • Φορολογικό Νομοσχέδιο
    • Συνεντεύξεις
    • Αγορά Ακινήτων
    • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
    • Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
    • Brand Voice
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
    • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • Όλες οι Ειδήσεις
    • Χρημ. Ανακοινώσεις
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • Ροή Ειδήσεων
    • Διεθνή - Επικαιρότητα
    • Διεθνή - Οικονομία
    • Διεθνή - Πολιτική
    • Διεθνή - Επιχειρήσεις
    • Deutsche Welle
    • Brexit
  • ΑΡΘΡΑ
    • Άγης Βερούτης
    • Γιώργος Κράλογλου
    • Πέτρος Λάζος
    • Μανόλης Καψής
    • Χρήστος Χωμενίδης
    • Σπύρος Δημητρέλης
    • Απόψεις
    • Κώστας Στούπας
    • O Richard Branson στο Capital
  • ΜΕΤΟΧΕΣ
    • Όλες οι μετοχές
    • Realtime Ticker
    • Τιμές ανά Κλάδο
    • Εικόνα Αγοράς
    • Σύνθεση Δεικτών
    • Αποδόσεις
    • Πακέτα
  • TAX
    • Ακίνητα
    • Επιχειρήσεις/Ελ.Επαγγελματίες
    • Κινητή Περιουσία
    • Μισθωτοί/Συνταξιούχοι
    • Εγκύκλιοι
    • Φοροαπόψεις
  • FOREX
  • ΑΓΟΡΕΣ
    • Ροή Ειδήσεων
    • Σχόλιο Αγοράς
    • Σχόλιο Wall Street
    • Σχόλιο Ασίας
    • Σχόλιο Ευρώπης
    • Σχόλιο Πετρελαίου
    • Σχόλιο Μετάλλων
    • Τιμές Παραγώγων
    • Διεθνείς δείκτες
    • Τιμές Εμπορευμάτων
capital logo
Αποκλειστική Συνεργασία Forbes Αποκλειστική Συνεργασία Αποκλειστική Συνεργασία BloombergOpinion Αποκλειστική Συνεργασία
  • Forum
  • Forbes
  • Bloomberg
  • Auto
  • Health
  • Tech
  • WebTV
  • Αφιερώματα
    • Εταιρική Ευθύνη CRI 2025
    • Οι μεγάλες ιδέες - Τι φοβόμαστε;
    • ESG: Το αύριο των επιχειρήσεων
    • Αφιέρωμα Νερό
    • The Greek List 100
    • ΕΥ Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2025
    • Η Νέα Ιατρική
  • Real Estate
  • Παρακαλώ περιμένετε...
  • DAX 24.623,72 -0,88%
  • CAC 8.125,24 +0,73%
  • Dow Jones 49.016,00 +0,02%
  • Nikkei 53.375,60 +0,03%
  • EUR / USD 1,19695
  • EUR / CHF 0,91765
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: 11:21 2.366,22 +0,81 +18,99  Τζίρος: 86,02 εκ€

Συνεχης ενημερωση

    ΧΡΗΜ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Τρίτη, 24-Ιουν-2025 17:28

    Vidavo: Ανακοίνωση για τις αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 24ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2025

    H εταιρία VIDAVO A.E.  με το διακριτικό τίτλο VIDAVO ανακοινώνει ότι σήμερα την 24η Ιουνίου 2025, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πρωινή στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο 10ο χιλ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν μέτοχοι που οι ίδιοι προσωπικά ήταν κάτοχοι 667.006 μετοχών επί συνόλου μετοχών 857.210, ως εκ τούτου παραστάθηκαν μέτοχοι ποσοστό που αντιπροσώπευαν συνολικά ποσοστό 77,81%. Η Γενική Συνέλευση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

    Στο 1ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα ενέκριναν τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις καθώς και τις  Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών που αφορούν την χρήση από 01.01.2024 – 31.12.2024.

    Στο 2ο Θέμα: Οι μέτοχοι ενέκριναν τη συνολική διαχείριση της εταιρείας κατά την εταιρική χρήση 01.01.2024 – 31.12.2024 από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

    Στο 3ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα εξέλεξαν ως τακτικό ελεγκτή της χρήσεως τον Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή κ. Αντώνιο Γιατρά του Αθανασίου, κάτοικο Θεσσαλονίκης, επί της οδού 25ης Μαρτίου, κάτοχο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ΑΖ 155631 και του ΑΦΜ 050798183, με Α.Μ.  Σ.Ο.Ε.Λ. 19141  και ως αναπληρωματικό τον Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή κ.  Ιωάννη Ηλιάδη του Σπυρίδωνα, κάτοικο Θεσσαλονίκης, επί της οδού 25ης Μαρτίου, κάτοχο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ΑΖ 362778 και του ΑΦΜ 102131312,, με Α.Μ.  Σ.Ο.Ε.Λ. 47711, αμφότεροι από την εταιρία ορκωτών ελεγκτών με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. (αριθ. ΓΕΜΗ 009386901000), που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Κηφισίας, αριθ. 22 – Μαρούσι, με ΑΦΜ 99783446 και Α.Μ. 156.

    Στο 4ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα ενέκριναν όλες τις συμβάσεις που υπογράφηκαν ανάμεσα στην εταιρία και τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα από την 01.01.2024 έως και την 31.12.2024.

    Στο 5ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα χορήγησαν στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους διευθυντές την άδεια να μετέχουν στα διοικητικά συμβούλια ή στη διεύθυνση εταιρειών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς αξιοποίησης ΤΠΕ σε τομείς αιχμής εκτός της υγείας και εφόσον επιδιώκουν σκοπούς που ανάγονται στον τομέα της υγείας, δίδεται η άδεια υπό την προϋπόθεση ότι στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιρειών αυτών μετέχει η εταιρεία  VIDAVO με οιοδήποτε ποσοστό, ή εφόσον οι εταιρείες αυτές μετέχουν μαζί με την εταιρεία VIDAVO στο μετοχικό κεφάλαιο ενός άλλου τρίτου νομικού προσώπου.

    Στο 6ο Θέμα: Επικυρώθηκαν όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, που ελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από την 01.01.2024 έως 31-12-2024.

    Στο 7ο Θέμα: Οι μέτοχοι ενέκριναν την απόκτηση ιδίων μετοχών από την Εταιρεία, σύμφωνα με τα άρθρα 49 και 50 επ.  του Νόμου 4548/2018. Ειδικότερα, η Εταιρεία θα δικαιούται εντός 24 μηνών από σήμερα να προβαίνει σε αγορές μέχρι 85.000 μετοχές, με κατώτατη τιμή αγοράς 3,14 ευρώ και ανώτατη τιμή αγοράς 11 ευρώ ανά μετοχή. Επιπλέον, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί στη θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών κατ’ άρθρο 113 επ. του ν. 4548/2018 και τη ρύθμιση των ειδικότερων όρων καθώς και κάθε άλλου σχετικού θέματος, εντός του πλαισίου του νόμου και της απόφασης της παρούσας Γενικής Συνέλευσης. Τέλος εγκρίθηκαν όλες οι ληφθείσες αποφάσεις μέχρι σήμερα του διοικητικού συμβουλίου, δυνάμει των οποίων θεσπίστηκε το εκάστοτε ισχύον πρόγραμμα διάθεσης των ιδίων μετοχών και εγκρίθηκαν τα αντίστοιχα προγράμματα.

    Στο 8o Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα αποφάσισαν την τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού, λόγω επέκτασης σκοπού, στα πλαίσια εναρμόνισης του εταιρικού σκοπού με την ΥΑ 7686/2025 που αφορά στον καθορισμό όρων, προϋποθέσεων και διαδικασίας διαχείρισης Εφαρμογής Τηλεϊατρικής κατ’εφαρμογή της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, με την κάτωθι προσθήκη στους  υφιστάμενους σκοπούς :

    • Η ανάπτυξη, παραγωγή, εμπορία, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων και τεχνολογικών λύσεων για την παροχή υπηρεσιών τηλεϊατρικής, τη διαχείριση ιατρικών δεδομένων, την απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών και την ηλεκτρονική υγεία (eHealth), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις και ειδικότερα την Υ.Α. με αριθ. 7686/10-03-2025, ΦΕΚ Β' 1083.
    • Η διαχείριση εφαρμογής τηλεϊατρικής κατά την έννοια του άρθρου 3 της Υ.Α. με αριθ. 7686/10-03-2025, ΦΕΚ Β' 1083 και η αυθεντικοποίηση χρηστών.
    • Η δημιουργία, συντήρηση και λειτουργία ψηφιακών πλατφορμών και εφαρμογών λογισμικού για χρήση από επαγγελματίες υγείας και ασθενείς, με σκοπό τη διευκόλυνση της παροχής υπηρεσιών υγείας εξ αποστάσεως.
      Η παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, εκπαίδευσης, φιλοξενίας (hosting) και διαχείρισης δικτύων και δεδομένων που σχετίζονται με εφαρμογές τηλεϊατρικής.
      Η εμπορία, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συσκευών που απαιτούνται για την υποστήριξη τηλεϊατρικών εφαρμογών.
    • Η συνεργασία με φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, επαγγελματίες υγείας, ασφαλιστικά ταμεία, κ.λπ.) για την προώθηση και υλοποίηση ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων στον χώρο της υγείας.

    Στο 9o Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα αποφάσισαν την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού, λόγω κάλυψης μέρους των ζημιών παρελθουσών ετών με το ποσό της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο από προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους εκατόν εβδομήντα εννιά χιλιάδων διακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ και είκοσι δύο λεπτών του ευρώ (179.234,22), σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 35 παρ. 3 του ν. 4548/2018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

    Στο 10ο Θέμα:.  Οι μέτοχοι ομόφωνα αποφάσισαν την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού, λόγω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, έως το ποσό των διακοσίων μίας χιλιάδων εξακοσίων (201.600,00) ευρώ, με την έκδοση έως εκατόν ενενήντα δύο χιλιάδων (192.000) νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας ενός ευρώ και πέντε λεπτών του ευρώ (1,05) και τιμή διάθεσης δύο ευρώ και πενήντα οκτώ λεπτά (2,58) έκαστη, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων. Η διαφορά από την υπέρ το άρτιο αξία των νέων Μετοχών, η οποία ανέρχεται στο συνολικό ποσό των διακοσίων ενενήντα τριών χιλιάδων επτακοσίων εξήντα (€293.760,00) ευρώ θα αχθεί σε πίστωση του Λογαριασμού "Αποθεματικό από την υπέρ το άρτιο έκδοση μετοχών" της Εταιρείας, ώστε συνολικά να συγκεντρωθεί το ποσό των τετρακοσίων ενενήντα πέντε χιλιάδων τριακοσίων εξήντα (495.360,00) ευρώ. Οι έχοντες δικαίωμα προτίμησης στην Αύξηση θα δικαιούνται να αποκτήσουν νέες μετοχές με αναλογία 0,223982454707714562 νέας μετοχής ανά κάθε 1 παλαιά μετοχή της εταιρείας. Σε περίπτωση που η Αύξηση δεν καλυφθεί πλήρως, το μετοχικό κεφάλαιο θα αυξηθεί μέχρι το ποσό της κάλυψης, σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 1 του Ν.4548/2018, ως ισχύει, ενώ εξουσιοδότησαν το διοικητικό συμβούλιο να προβεί σε όλες τις ενέργειες για την υλοποίηση και εξειδίκευση των όρων της αύξησης.

    Στο 11ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα αποφάσισαν την κωδικοποίηση του καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο, ώστε να περιληφθούν στο καταστατικό της εταιρείας οι ως άνω τροποποιήσεις των άρθρων 3 και 5.

    Στο 12ο Θέμα: Οι μέτοχοι ανακοίνωσαν τη σύσταση θυγατρικής στο Βέλγιο, για την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στο εξωτερικό και εξουσιοδότησαν το μοναδικό εκτελεστικό μέλος του ΔΣ, ήτοι την Αντιπρόεδρο, όπως μεριμνήσει για όλες τις απαραίτητες ενέργειες. 

     

     

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑ 2025

     


     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ

    ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΙΜΗ ΜΕΤ. ΜΕΤ.%
    • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
    • ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ
    • 11:18 Χρηματιστήριο: Συνέχεια της ανόδου με rotatiion τίτλων

    • 11:18 Η Πειραιώς ενισχύει το πλαίσιο ποιότητας και βιωσιμότητας προμηθειών με τις πιστοποιήσεις ISO 9001 & ISO 20400

    • 11:16 Γερμανία: Αναιμική ανάπτυξη και το 2026

    • 11:15 Ιράν: Στην Τουρκία ο Αραγτσί για συνομιλίες με τον Φιντάν σχετικά με τις εντάσεις με τις ΗΠΑ

    • 11:13 ΝΔ: Ο Θ. Ρουσόπουλος πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 16ου τακτικού συνεδρίου

    • 11:07 Μερτς: Ο κόσμος που βασίζεται σε κανόνες δεν έχει πεθάνει παρά τις "δύσκολες συνθήκες"

    • 11:06 Goldman Sachs: Πόσα κεφάλαια θα φύγουν, πόσα θα μπουν από την αναβάθμιση του Χ.Α. – Η χρυσή 5άδα της MSCI και η χρυσή 9άδα του FTSE

    • 11:04 Βουλή: "Ενός λεπτού σιγή" για τις νεκρές εργαζόμενες στη Βιολάντα και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

    • 11:00 EY: Οι τηλεπικοινωνίες μπροστά σε νέο "κύμα" κινδύνων το 2026

    • 10:56 ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα: "Που βρίσκεται η κ. Νίκη Κεραμέως;"

    • Η "προέλαση των ρομπότ" στο ουκρανικό μέτωπο: Ρώσοι στρατιώτες παραδίνονται σε μηχανήματα

    • Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο

    • Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού

    • Εμφιαλωμένο νερό: Ανατροπές στο top10 το 2025 - Ποιοι δροσίστηκαν και ποιοι ζορίστηκαν

    • HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας"

    • Από τα ευρωπαϊκά projects στη ζώνη των μεγάλων έργων

    • Η ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας πλησιάζει.. αλλά όχι για όσα είναι κρίσιμα

    • Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή

    • Ποιες Πεσμεργκά; Φρη Μπαλεστάιν!

    • "Καμπάνα" στον e-ΕΦΚΑ για λάθος ένσημα σε ασφαλισμένη που της στέρησε τη σύνταξη

    • Ποιες Πεσμεργκά; Φρη Μπαλεστάιν! (44)

    • Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή (12)

    • Μη με σκοτώνετε άλλο, πέθανα κ. Υπουργέ (10)

    • Αλλάζει η Ελλάδα σε 15 μήνες; (8)

    • HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας" (6)

    • Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο (4)

    • Θεατρινισμοί και φιέστες άλλων εποχών (4)

    • Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού (3)

    • Ποια ταμεία είναι στην πρώτη 10άδα με τις υψηλότερες μέσες συντάξεις - Η λίστα μετά τις αυξήσεις (2)

    • Γιατί η Ελλάδα εξακολουθεί να υστερεί στην είσπραξη εσόδων από ΦΠΑ (2)

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    10:42 29/01

    Quest: Αγορά ιδίων μετοχών

    Ανακοίνωση

    10:05 29/01

    ΔΕΗ: Ρυθμιζόμενη πληροφορία

    Ανακοίνωση

    07:55 29/01

    Σαράντης: Αγορά Ιδίων Μετοχών

    Ανακοίνωση

    18:41 28/01

    Μοτοδυναμική: Ανακοίνωση

    Ανακοίνωση

    17:46 28/01

    Σαράντης: Ρυθμιζόμενη Πληροφορία - Γνωστοποίηση Συναλλαγών

    Ανακοίνωση

    17:32 28/01

    ΔΑΑ: Οικονομικό Ημερολόγιο 2026

    Ανακοίνωση

    17:24 28/01

    Ideal Holdings: Ανακοίνωση

    Ανακοίνωση

    16:43 28/01

    Revoil: Αγορά ιδίων μετοχών

    Ανακοίνωση

    14:00 28/01

    Αλουμύλ: Ανακοίνωση - Παροχή άδειας για σύναψη συναλλαγής με συνδεδεμένο μέρος (κατ' άρθρο 101 παρ. 2 και 3 του Ν. 4548/2018)

    Ανακοίνωση

    13:41 28/01

    Alpha Trust Ανδρομέδα: Αγορά ιδίων μετοχών

    Ανακοίνωση

    11:50 28/01

    Εριουργία Τρία Άλφα: Δημοσίευση Οικονομικού Ημερολογίου

    Ανακοίνωση

    Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του Capital.gr

    Διαβάστε τη πολιτική απορρήτου
    Η "προέλαση των ρομπότ" στο ουκρανικό μέτωπο: Ρώσοι στρατιώτες παραδίνονται σε μηχανήματα

    Η "προέλαση των ρομπότ" στο ουκρανικό μέτωπο: Ρώσοι στρατιώτες παραδίνονται σε μηχανήματα

    forbes logo

    Οι Ουκρανοί πετυχαίνουν εκεί που οι Αμερικανοί έμειναν πίσω.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    Η Ελλάδα διεκδικεί τους Ινδούς τουρίστες με απευθείας πτήσεις: Τα μεγέθη μιας ανεκμετάλλευτης αγοράς και οι προοπτικές

    Η Ελλάδα διεκδικεί τους Ινδούς τουρίστες με απευθείας πτήσεις: Τα μεγέθη μιας ανεκμετάλλευτης αγοράς και οι προοπτικές

    forbes logo

    Πόσοι Ινδοί ήρθαν πέρσι στη χώρα μας – Οι προσδοκίες για διπλασιασμό των αφίξεων.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    Το ασήμι υπεραποδίδει έναντι του χρυσού – Ένα ιστορικά σπάνιο φαινόμενο

    Το ασήμι υπεραποδίδει έναντι του χρυσού – Ένα ιστορικά σπάνιο φαινόμενο

    forbes logo

    Ο λόγος χρυσού προς ασήμι έχει πέσει κάτω από το 50 για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2012.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    Διαβάστε στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    Σάββατο 24 Ιαν 2026

    Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ δελτιων τυπου στο press@capital.gr
    capital logo
    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΑΡΘΡΑ
    • FORUM
    • TECH
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΜΕΤΟΧΕΣ
    • FORBES
    • WEBTV
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • TAX
    • BLOOMBERG
    • REALESTATE
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • FOREX
    • AUTO
    • ENGLISH VERSION
    • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΑΓΟΡΕΣ
    • HEALTH

    Ταυτότητα Επικοινωνία Όροι χρήσης Θέσεις εργασίας Οικονομικά στοιχεία      © Capital.gr 2026

    Οι τιμές των μετοχών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑΑ) όπου εμφανίζονται παρέχονται απο την εταιρεία Globalsoft
    Μέλος