Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση
Έναρξη Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών
Η ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ (εφεξής η "Εταιρεία"), σε συνέχεια της από 24.04.2025 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της και της σχετικής από 20.05.2025 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, ανακοινώνει την πρόθεσή της για έναρξη εφαρμογής του προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών. Οι αγορές των ιδίων μετοχών θα πραγματοποιούνται μέσω της "BETA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ”.
Στις ανωτέρω αποφάσεις προβλέπεται η απόκτηση ανώτατου αριθμού μετοχών 1.354.929 (μέχρι 5% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας), νοουμένου ότι ο αριθμός αυτός θα αναπροσαρμόζεται σε περίπτωση εταιρικών πράξεων που χωρίς νέες εισφορές οδηγούν σε αλλαγή του συνολικού αριθμού μετοχών, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση διαίρεσης ή συνένωσης μετοχών, με κατώτατη τιμή αγοράς 1 € ανά μετοχή και ανώτατη τιμής αγοράς 5,00€ ανά μετοχή και το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι την 24.04.2027.
Οι ίδιες μετοχές που θα αποκτηθούν θα δύνανται να διατεθούν με κάθε επιτρεπτό από το νόμο τρόπο. Ενδεικτικώς, οι ίδιες μετοχές θα δύνανται (α) να ακυρωθούν, κατόπιν λήψης απόφασης της γενικής συνέλευσης περί μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου, ή/και (β) να διατεθούν στο προσωπικό ή/και σε μέλη της διοίκησης της Εταιρείας στο πλαίσιο της θέσπισης προγράμματος διάθεσης μετοχών κατά το άρθρο 113 του Ν. 4548/2018 ή/και στο πλαίσιο της δωρεάν διάθεσης μετοχών κατά το άρθρο 114 του Ν. 4548/2018, σύμφωνα πάντοτε με την εκάστοτε ισχύουσα πολιτική αμοιβών και κατόπιν λήψης σχετικών αποφάσεων θεσπίσεως τέτοιων προγραμμάτων από το αρμόδιο όργανο.
-
14:03 Έρευνα found.ation για startups: Επενδύσεις άνω των €732 εκατ. μέσα από 95 deals
-
13:55 Β. Κικίλιας: Οι αμερικανικές επενδύσεις σε ναυτιλία και ναυτιλιακές υποδομές θα φέρουν δυναμική ανάπτυξη
-
13:52 Oktabit: Δράσεις Εθελοντισμού και Προσφοράς
-
13:46 Ισραήλ: "Πράσινο φως" για την κατασκευή σχεδόν 800 οικιστικών μονάδων σε τρεις οικισμούς στη Δυτική Όχθη
-
13:39 Κρεμλίνο: Οι πρόσφατες δηλώσεις του Τραμπ για την Ουκρανία "συνάδουν" με το όραμα της Μόσχας
-
13:37 Κ. Πιερρακάκης: Η ανάπτυξη γεννιέται μέσα από σωστές στρατηγικές
-
13:28 Απειλές Λαβρόφ για "ρωσική απάντηση" σε περίπτωση ανάπτυξης ευρωπαϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία
-
13:21 Γαλλία: Πέρασε τον "κάβο" της κοινωνικής ασφάλισης η κυβέρνηση Λεκορνί - Εγκρίθηκε το σχετικό τμήμα του Προϋπολογισμού
-
13:15 Δανία: Σχεδόν 200 παιδιά που συνελήφθησαν με το σπέρμα Δανού δότη διατρέχουν κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου
-
13:14 Πλειστηριασμοί: Σε νέους ιδιοκτήτες οι εγκαταστάσεις της MLS και το διατηρητέο Μαμιδάκη
-
Επίθεση Anadolu κατά Ελλάδας με... μυθολογία για την "εχθρική στάση ενάντια στη σύμμαχο" Τουρκία
-
Στο κατώφλι της έκρηξης, λίγο πριν την απότομη μετατόπιση προς τα 10+
-
Θα σας πλακώσουμε στο ξύλο!
-
Η βία των αγροτών
-
Fourlis: Πού ανοίγουν 3 νέα IKEA και 15 Foot Locker το 2026 – Το ερωτηματικό για Holland & Barrett
-
Bloomberg: Η "κούρσα" Κ. Πιερρακάκη για την προεδρία του Eurogroup ευκαιρία ευρωπαϊκής αποκατάστασης της Ελλάδας
-
Αγροτικό, αριθμοί και πραγματικότητα
-
Βενέτης: Η εξαγορά φάρμας και τα σχέδια για το παγωτό Δωδώνη - Γιατί υποχώρησαν τα κέρδη
-
Aktor: Το ομόλογο των 140 εκατ. ευρώ και οι προβλέψεις για το 2026
-
Η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να ακούσει τι λέει ο Τραμπ
-
Θα σας πλακώσουμε στο ξύλο! (95)
-
ΟΟΣΑ: Μεγάλη εξάρτηση της Ελλάδας από τους έμμεσους φόρους - Οι ασφαλιστικές εισφορές από τις υψηλότερες μεταξύ των χωρών-μελών του Οργανισμού (35)
-
Η βία των αγροτών (13)
-
Επίθεση Anadolu κατά Ελλάδας με... μυθολογία για την "εχθρική στάση ενάντια στη σύμμαχο" Τουρκία (11)
-
Μ. Βορίδης: Ο εισαγγελέας είπε το αυτονόητο για τα μπλόκα – Οι αγρότες να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου (8)
-
Bloomberg: Η "κούρσα" Κ. Πιερρακάκη για την προεδρία του Eurogroup ευκαιρία ευρωπαϊκής αποκατάστασης της Ελλάδας (6)
-
Η υποστήριξη του Τραμπ διχάζει την ευρωπαϊκή ακροδεξιά - Τη ζητά η γερμανική AfD, την αποκηρύσσει η Λεπέν (5)
-
Σε πλήρη κλιμάκωση τα αγροτικά μπλόκα - Στο επίκεντρο ο Βόλος και η εισαγγελική παρέμβαση (5)
-
Ποιοι δικαιούνται τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία και θα λάβουν το SMS (5)
-
Αγροτικό, αριθμοί και πραγματικότητα (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ