Συνεχης ενημερωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ "EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"
ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Της 04ης Ιουνίου 2025
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό και βάσει της από 14.05.2025 απόφασής του, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία "EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ", με αριθ. Γ.Ε.ΜΗ. 002043501000 και Α.Φ.Μ. 094475921 (εφεξής η "Εταιρεία") προσκαλεί τους κ.κ. μετόχους της στην Τακτική Γενική Συνέλευση, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, επί της οδού Παλαιολόγου αριθ. 7, στο Χαλάνδρι Αττικής, Τ.Κ. 15232, την 04η Ιουνίου 2025, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ., για να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
- Υποβολή και έγκριση των Ετησίων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων που συντάχθηκαν σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Δ.Π.Χ.Π.) για την Εταιρική Χρήση 01.01.2024 – 31.12.2024 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
- Απόφαση σχετικά με τη διάθεση των αποτελεσμάτων της Εταιρικής Χρήσης 01.01.2024 – 31.12.2024.
- Έγκριση της συνολικής διαχείρισης της Εταιρείας που έλαβε χώρα κατά την Εταιρική Χρήση 01.01.2024 – 31.12.2024, σύμφωνα με το άρθρο 108 του Ν. 4548/2018 και απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών για την Εταιρική Χρήση 01.01.2024 – 31.12.2024, σύμφωνα με το άρθρο 117 παρ. 1 (γ) του N. 4548/2018.
- Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (Τακτικών και Αναπληρωματικών) για τον έλεγχο των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της τρέχουσας Εταιρικής Χρήσης 01.01.2025 – 31.12.2025 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
- Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης κατά την αρχική συνεδρίαση της 04ης.06.2025, οι κ.κ. μέτοχοι καλούνται με την παρούσα σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 11η Ιουνίου 2025, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ., στον ίδιο τόπο με την αρχική συνεδρίαση ως άνω, δηλ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, για να αποφασίσουν επί των ιδίων ως άνω θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης. Σημειώνεται, ότι για την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 130 του Ν. 4548/2018.
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση (αρχική συνεδρίαση και επαναληπτική) δικαιούνται να συμμετάσχουν τα πρόσωπα που έχουν τη μετοχική ιδιότητα, δηλαδή οι εγγεγραμμένοι στο αρχείο του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η εταιρεία "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (εφεξής η "ΕΛ.Κ.Α.Τ.") ή οι ταυτοποιούμενοι ως τέτοιοι μέσω των εγγεγραμμένων διαμεσολαβητών ή άλλων διαμεσολαβητών τηρουμένων των διατάξεων της νομοθεσίας, κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα της αρχικής συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι της 30ης.05.2025 (η "Ημερομηνία Καταγραφής"). Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας μπορεί να γίνεται με κάθε νόμιμο μέσο και πάντως βάσει ενημέρωσης που λαμβάνει η Εταιρεία από την ΕΛ.Κ.Α.Τ.
Οι μέτοχοι μπορούν να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση ή σε τυχόν Επαναληπτική αυτής αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων. Στην τελευταία περίπτωση, οφείλουν να καταθέσουν τη σχετική εξουσιοδότηση αντιπροσώπευσης στα γραφεία της Εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης
Χαλάνδρι, 14.05.2025
Το Διοικητικό Συμβούλιο
-
04/10 Κ. Κυρανάκης: "Τα όποια εμπόδια είχαμε τα προηγούμενα χρόνια θα τα επιλύσουμε και το τρένο θα έρθει στην Πάτρα"
-
04/10 Τουρκία: Εισαγγελική έρευνα κατά του Ισραήλ - Καταθέτουν οι συμμετέχοντες στον στολίσκο Sumud
-
04/10 ΝΑΤΟ: Ένας χρόνος Ρούτε και στο βάθος ο Τραμπ
-
04/10 Τραμπ: Το Ισραήλ συμφώνησε στην "αρχική γραμμή απόσυρσης" στη Γάζα - Άμεση εκεχειρία όταν η Χαμάς πει το "ναι"
-
04/10 Ο Μακρόν έδωσε διορία "μέχρι το βράδυ της Κυριακής" στον Λεκορνί για να σχηματίσει κυβέρνηση
-
04/10 Ντόμπριντ: Ο γερμανικός στρατός θα βοηθά στην άμυνα κατά drones
-
04/10 Global Sumud: Ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι οι ισραηλινές αρχές κακομεταχειρίστηκαν την Γκρέτα Τούνμπεργκ
-
04/10 Νετανιάχου: Ελπίζει σε επιστροφή των ομήρων "τις επόμενες ημέρες" - Η Χαμάς θα αφοπλιστεί "είτε με διπλωματία, είτε με στρατιωτικά μέσα"
-
04/10 Δεκάδες νεκροί στη Γάζα παρά το αίτημα Τραμπ για τερματισμό των ισραηλινών βομβαρδισμών
-
04/10 Χεζμπολάχ: Το Ισράηλ θα χρησιμοποιήσει το σχέδιο για τη Γάζα για να επιτύχει "άλλους σκοπούς"
-
Ευάγγ. Μαρινάκης: "Ο "σκιώδης στόλος" θα σβήσει – το LNG και η Τεχνητή Νοημοσύνη θα δώσουν το προβάδισμα"
-
Πλειστηριασμοί: Τα 6 ακριβά βιομηχανικά ακίνητα που αλλάζουν χέρια
-
Ο επικεφαλής της Goldman Ντ. Σόλομον προειδοποιεί για σοβαρή πτώση της αγοράς
-
Η Σαουδική Αραβία χάνει την όρεξή της για πετρέλαιο
-
Milliyet: Η Ισπανία εγκαταλείπει τα F-35 και στρέφεται στα τουρκικά KAAN και HURJET
-
Τι πήρε ακριβώς ο Ερντογάν;
-
Έξυπνες θυρίδες: Οι κορυφαίοι παίκτες αυξάνουν δίκτυο και παρουσία για να κερδίσουν τη μάχη της αγοράς
-
Ανακοίνωση ΝΔ: Ερωτήματα περί της εμπλοκής στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
-
Η Ευρώπη ετοιμάζεται για τα χειρότερα με τη Ρωσία
-
Περιορισμένα πλήγματα στη Γάζα, παρά το γενικό πάγωμα των στρατιωτικών επιχειρήσεων από το Ισραήλ
-
Η Ευρώπη ετοιμάζεται για τα χειρότερα με τη Ρωσία (28)
-
Τέμπη: To βλέμμα του Ρούτσι δεν θα μας αφήσει να ξεχάσουμε (20)
-
Αβραμόπουλος: "Στηρίζω το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, δεν είναι πολιτικό ζήτημα αλλά ανθρώπινο και ηθικό (14)
-
Προ των πυλών η μάχη για τη δεξιά ψήφο (14)
-
Με καθυστέρηση δύο ωρών άνοιξε σήμερα το αεροδρόμιου του Μονάχου, λόγω υπερπτήσεων drones (10)
-
Τι πήρε ακριβώς ο Ερντογάν; (10)
-
Ασφάλειες: Mεγάλη πτώση 15% στο bankassurance (7)
-
Έξυπνες θυρίδες: Οι κορυφαίοι παίκτες αυξάνουν δίκτυο και παρουσία για να κερδίσουν τη μάχη της αγοράς (6)
-
Διώκονται για κακούργημα οι 17 Τούρκοι συλληφθέντες που έφεραν 147 πιστόλια στη χώρα (5)
-
WSJ: Η Χαμάς δίνει εσωτερική μάχη απέναντι στο ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
