Συνεχης ενημερωση
Από την ΕΥΑΘ ΑΕ ανακοινώνεται ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που συνήλθε την 7η Νοεμβρίου 2007, στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης , Κατούνη 16-18 , παρευρέθηκαν δεκατέσσερις (14 ) μέτοχοι ή εκπρόσωποι αυτών, κάτοχοι 14.747.757 κοινών ονομαστικών μετοχών, εκπροσωπούντες το 81,1997695 % του Μετοχικού της κεφαλαίου.
Η Γενική Συνέλευση :
1.Ενέκρινε με ποσοστό 100 % επί των παρισταμένων μετόχων, την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά είκοσι εκατομμύρια τριακόσιες είκοσι οκτώ χιλιάδες (20.328.0000 ) ευρώ λόγω κεφαλαιοποίησης φορολογηθέντων και μη διανεμηθέντων κερδών χρήσεως 2006 από το ειδικό αποθεματικό που έχει σχηματισθεί από μη διανεμηθέντα κέρδη και την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του εταιρικού καταστατικού.
Η εν λόγω αύξηση θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση 18.150.000, κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,12 Ευρώ εκάστη, και τη δωρεάν διανομή στους μετόχους της εταιρείας, σε αναλογία μια (1) νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε μια (1) παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή.
2. Επικύρωσε με ποσοστό 100 % επί των παρισταμένων μετόχων :
α)την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του ΔΣ κ. Καραμανλή Σταμάτη του Δημητρίου, από τον Κλεόβουλο Θεοτόκη του Γεωργίου και
β)την αναπλήρωση του συνταξιοδοτηθέντα εκπροσώπου εργαζομένων κ. Σουάνη Εμμανουήλ του Δημητρίου από τον κ. Αρζόγλου Νικόλαο του Κυριάκου, για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος και του συνταξιοδοτηθέντος μέλους αντίστοιχα.
H Έκτακτη Γενική Συνέλευση έληξε με την ανακοίνωση εκ μέρους του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΑΘ ΑΕ ότι η εταιρεία στα πλαίσια του επενδυτικού της προγράμματος 2007-2011, υπέβαλε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στις 10-8-2007, δύο προτάσεις για την εγκατάσταση δύο μονάδων ηλεκτροπαραγωγής από φωτοβολταϊκά , συνολικής ισχύος 2MWp.
-
13:48 Ρώσος διπλωμάτης: Τα drones που καταρρίφθηκαν στην Πολωνία προέρχονταν από την Ουκρανία
-
13:42 Στάρμερ: "Εξαιρετικά ριψοκίνδυνη" η ρωσική παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου
-
13:33 Όρμπαν: Η παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας είναι απαράδεκτη
-
13:32 Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ για επίθεση στο Κατάρ: "Αν δεν τους πετύχαμε αυτή τη φορά, θα τους πετύχουμε την επόμενη"
-
13:30 Νότια Κορέα: Η Σεούλ στέλνει αεροπλάνο για να επαναπατρίσει τους πολίτες της που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
-
13:29 Enterprise Greece: Αισιόδοξα μηνύματα για δυναμική αύξηση των ελληνικών εξαγωγών
-
13:24 Νεπάλ: Στους 25 οι νεκροί στις διαδηλώσεις - Στρατιώτες φρουρούν το κοινοβούλιο
-
13:21 N. Ανδρουλάκης: Με τις πρωτοβουλίες μας δίνουμε καθημερινά μάχη να μειωθεί το κόστος ζωής και να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος
-
13:20 ΔΥΠΑ: Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα έτους 2025
-
13:16 ΥΠΕΞ: Η επίθεση στη Ντόχα αποτελεί παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας του Κατάρ
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ (77)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (33)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (32)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (14)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (8)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (7)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (4)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
