Συνεχης ενημερωση
Μαγούλα 17/02/2025
Με την παρούσα σας γνωστοποιούμε ότι η έκτακτη Γενική Συνέλευση των κ.κ. μετόχων της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμη Εταιρία (Γ.Ε.ΜΗ. 122838007000), η οποία συνήλθε στην έδρα της στις 17/02/2025 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, έλαβε τις κατωτέρω σε περίληψη αποφάσεις.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της ε.Γ.Σ. της 17.02.2025
1. Επί του 1ου ΘΕΜΑΤΟΣ (Λήψη απόφασης και υποβολή σχετικού αιτήματος στην Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς για τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας από το Χ.Α., σύμφωνα με το άρθ. 17 § 5 Ν 3371/2005, μετά την κατά τις 12.02.2025 ολοκλήρωση της διαδικασίας του δικαιώματος υποχρεωτικής εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της εταιρίας από την εταιρία υπό τον διακριτικό τίτλο HQF, ως Προτείνοντος, σε υλοποίηση της υπ αριθ. 3/1045/22.01.2025 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς)
(α) Διαπιστώθηκε ότι, κατόπιν και σε υλοποίηση της υπ αριθ. 3/1045/22.01.2025 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διεκπεραιώθηκαν στις 12.02.2025 από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία Hellenic Quality Foods Ανώνυμος Εταιρία Τροφίμων και τον διακριτικό τίτλο HQF (Α.Φ.Μ. 094094130 του ΚΕΦΟΔΕ Αττικής, Γ.Ε.ΜΗ. 122174507000) πάσες οι διαδικαστικές ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εξαγοράς (squeeze out) πασών των μετοχών πάντων των μετόχων της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμη Εταιρία, που εδρεύει στην Δημοτική Κοινότητα Μαγούλας της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας του Δήμου Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην λεωφόρο Γεωργίου Γεννηματά (Τ.Κ. 19018), με Γ.Ε.ΜΗ. 122838007000 & Α.Φ.Μ. 094002158 του ΚΕΦΟΔΕ Αττικής, σύμφωνα με το άρθ. 27 Ν 3461/2006 και την ΕπΚεφ 1/644/22.4.2013, συστάθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων η παρακαταθήκη υπέρ των δικαιούχων ανταλλάγματος από την εν λόγω εξαγορά, οι οποίοι δεν είχαν εξουσιοδοτήσει τους Συμμετέχοντες για την είσπραξή του, και το Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων του Χ.Α. έχει αποστείλει στην άνω HQF προς επιβεβαίωση των ανωτέρω σχετική επιστολή του, συνοδευόμενη από εκτύπωση υπολοίπων μετοχικών λογαριασμών της εταιρίας, σύμφωνα με την οποία αποδεικνύεται ότι η άνω HQF κατέχει έκτοτε, ήτοι από τις 12.02.2025, το σύνολο (100 %) των μετοχών της εταιρίας ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμη Εταιρία.
(β) Αποφασίσθηκε να επιδιωχθεί η διαγραφή των μετοχών της άνω ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμη Εταιρία από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 § 5 Ν 3371/2005, και να υποβληθεί προς τούτο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικό αίτημα.
2. Επί του 2ου ΘΕΜΑΤΟΣ (Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και τον Γραμματέα της να υπογράψουν και να επικυρώσουν το σχετικό πρακτικό)
Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της να υπογράψουν και να επικυρώσουν το σχετικό πρακτικό της.
Σημειώσεις :
Αναφορικά με όλα τα θέματα της ε.Γ.Σ.
Α. Συνολικός αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι / συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων : 54.654.600 που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100,00 % καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο ανέρχεται σε 2.732.730,00 ΕΥΡΩ.
Β. (α) Κατά την συζήτηση των άνω θεμάτων παρέστη η μοναδική μέτοχος της εταιρίας, που είναι η άνω αναφερόμενη ανώνυμη εταιρία HQF, (β) για όλα τα θέματα οι αποφάσεις ελήφθησαν με πλειοψηφία 100 % (ομόφωνα), (γ) το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των αποφάσεων είναι άμεσο.
Για την ΒΙΣ ΑΕ
Χρήστος Σαμιωτάκης
Υπεύθυνος Εταιρικών Ανακοινώσεων
-
16:35 HΠΑ: Στο Air Force One η συνάντηση του Τραμπ με τον εμίρη και τον πρωθυπουργό του Κατάρ
-
16:29 Ουκρανία: Δύο νεκροί από ρωσική αεροπορική επίθεση στο Κίεβο - Συστήματα Patriot ζητά ξανά ο Β. Ζελένσκι
-
16:26 Σε ρόλο "μπροστάρη" για την Ουκρανία ο Στάρμερ
-
16:09 Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη αλλά και τους τρόπους χρηματοδότησής της
-
16:00 Γιατί η ανάπτυξη της οικονομίας θα "αντέξει" και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
-
15:57 Ιρλανδία: Εξελέγη πρόεδρος η Κάθριν Κόνολι που υποστηρίχθηκε από την αριστερά
-
15:35 Γαλλία: Το Λούβρο μετέφερε πολύτιμα κοσμήματα της συλλογής Απόλλων στο θησαυροφυλάκιο της Τράπεζα της Γαλλίας
-
15:29 Κ. Κυρανάκης: Για το SMS του υπ. Μεταφορών σχετικά με την οδική ασφάλεια δεν έγινε καμία ανάθεση και δεν δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ
-
15:10 PKK: "Ιστορικό βήμα" αύριο στο Καντίλ - Ολοταχώς για αφοπλισμό οι Κούρδοι
-
14:56 Κ. Μητσοτάκης για Δ. Σαββόπουλο: Υπήρξες χρονογράφος του νεοελληνικού ταξιδιού
-
ΗΠΑ και Ρωσία "κοντά σε διπλωματική λύση" για τον πόλεμο στην Ουκρανία, λέει απεσταλμένος του Πούτιν
-
Απολλώνιον: Ο φούρνος των 26 εκατ. στοχεύει ψηλότερα
-
Πολύ δύσκολη πλέον για τον ουκρανικό στρατό η κατάσταση στο Ποκρόβσκ
-
Για ποιους θα προσυμπληρωθούν οι φοροδηλώσεις του 2026 - Αυξάνονται σε δύο εκατομμύρια
-
Η Ε.Ε… και η Ελλάδα
-
Τα επόμενα βήματα για τις έρευνες της Chevron – Helleniq Energy στην Κρήτη
-
Το μνημείο του άγνωστου ακτιβιστή
-
Ενδείξεις για δημιουργία νέων κόκκινων δανείων – Πού βρισκόμαστε σήμερα
-
Μουλάρια και κορμοί δέντρων - Υλοτόμοι στα ψηλά του Βοΐου
-
Για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κατηγορεί η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία λογιστή με κομβικό ρόλο στις απάτες του ΟΠΕΚΕΠΕ
-
Πολύ δύσκολη πλέον για τον ουκρανικό στρατό η κατάσταση στο Ποκρόβσκ (16)
-
ΗΠΑ και Ρωσία "κοντά σε διπλωματική λύση" για τον πόλεμο στην Ουκρανία, λέει απεσταλμένος του Πούτιν (13)
-
Δημογραφικό: Περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις σε 15 ελληνικούς νομούς τα τελευταία 41 χρόνια (7)
-
Στα 550 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος από τις αρχές του έτους - Το όφελος για το εμπορικό ισοζύγιο (7)
-
Το μνημείο του άγνωστου ακτιβιστή (6)
-
Η Ε.Ε… και η Ελλάδα (4)
-
Κλειδώνει η συμφωνία για τα Eurofighter στην Τουρκία (3)
-
Νίκος Καζαντζάκης, ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως (2)
-
Μουλάρια και κορμοί δέντρων - Υλοτόμοι στα ψηλά του Βοΐου (2)
-
Κ. Κυρανάκης: Για το SMS του υπ. Μεταφορών σχετικά με την οδική ασφάλεια δεν έγινε καμία ανάθεση και δεν δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ