Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση
Η "Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.", έχει προχωρήσει μέσω της 100% θυγατρικής της "ΕΛΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε." από τον Απρίλιο του 2022, στην υπογραφή Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μισθώσεως του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος "Elatos Resort & Health Club" στην Φωκίδα.
Η εταιρεία έχει ξεκινήσει και υλοποιεί με γοργούς ρυθμούς επένδυση ύψους άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ για τον ριζικό εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του "Elatos Resort", με στόχο τη δημιουργία ενός υψηλών προδιαγραφών ορεινού τουριστικού θερέτρου 12μηνης λειτουργίας.
Στο πλαίσιο αυτής της μίσθωσης, η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο "Accor", για την ανάληψη της διαχείρισης του ξενοδοχείου, με την εμπορική επωνυμία "EMBLEMS COLLECTION".
Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 ετών και περιλαμβάνει βασική αμοιβή διαχείρισης επί των εσόδων και αμοιβή επίτευξης στόχων.
Η AccorHotels είναι ένας Ξενοδοχειακός Όμιλος, με 45 διεθνή brands, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερα από 5.700 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε 110 διαφορετικές χώρες. Με ένα χαρτοφυλάκιο διεθνούς φήμης ξενοδοχείων καλύπτει όλο το φάσμα επισκεπτών, για περισσότερα από 50 χρόνια.
Αθήνα 20 Ιανουαρίου 2025
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
-
00:07 Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς
-
00:06 Ο Βανς θέλει να γίνει διάδοχος του Τραμπ - μπορεί;
-
00:05 Φρικτό μαχαίρι;
-
00:04 Τεχνολογία και στέγαση: Γιατί η λύση στο πρόβλημα των ακινήτων δεν είναι εκεί που κοιτάμε
-
00:03 Ολική επαναφορά
-
00:02 Μήπως σφυρίζουμε αδιάφορα;
-
00:01 Από τη σειρά "Cosmos" στα εργαστήρια του ΕΜΠ και στα προγράµµατα του Ευρωπαϊκού Οργανισµού Διαστήµατος
-
00:01 Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση;
-
14/12 Δόμνα Μιχαηλίδου: "Ο Προϋπολογισμός είναι κοινωνικά δίκαιος και δημογραφικά συνειδητός"
-
14/12 Μαρόκο: Τουλάχιστον 14 νεκροί από αιφνίδιες πλημμύρες στην παράκτια επαρχία Σάφι
-
Τα 7 ακριβά ξενοδοχεία που βγαίνουν στο σφυρί την επόμενη εβδομάδα
-
Προτεραιότητα η επέκταση του Μετρό προς Γλυφάδα λόγω της ανάπλασης του Ελληνικού
-
Φρένο στις ταξινομήσεις και νέα πτώση για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα τον Νοέμβριο
-
Η Τουρκία ελίσσεται στο Κέρας της Αφρικής: Το πετρέλαιο στη Σομαλία και οι νέοι εχθροί
-
Με συμβιβαστικές διαθέσεις ο Ζελένσκι στο Βερολίνο - Συνεχίζονται τη Δευτέρα οι συνομιλίες
-
Επενδυτική έκρηξη στον κλάδο των σούπερ μάρκετ - Τι σχεδιάζουν οι "μεγάλοι" της αγοράς
-
Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς
-
Χρηματιστήριο: Τα επενδυτικά μηνύματα από τη Νέα Υόρκη
-
ΟΟΣΑ: Το δημογραφικό φέρνει αλλαγές και στο ασφαλιστικό
-
Δημοσκοπικό αλαλούμ διαρκείας στην αντιπολίτευση - Καμία εναλλακτική της ΝΔ από τα υπάρχοντα κόμματα
-
Με συμβιβαστικές διαθέσεις ο Ζελένσκι στο Βερολίνο - Συνεχίζονται τη Δευτέρα οι συνομιλίες (75)
-
ΟΟΣΑ: Το δημογραφικό φέρνει αλλαγές και στο ασφαλιστικό (20)
-
Αυστραλία: Αιματοκύλισμα σε εκδήλωση για την εβραϊκή Χάνουκα σε παραλία του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί, ανάμεσά τους και ένας από τους δράστες (19)
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση; (17)
-
Μετέωρη η Ευρώπη στον κατά Τραμπ νέο κόσμο (12)
-
Ν. Παπαθανάσης: Εσείς χειροκροτούσατε Βαρουφάκη, εμείς Πιερρακάκη - Π. Πολάκης: Αέρας κοπανιστός το έργο του (10)
-
Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία (8)
-
Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη - Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες (8)
-
ΗΠΑ: Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση με πυροβόλο στο πανεπιστήμιο Μπράουν του Ρόουντ Άιλαντ - Δύο νεκροί φοιτητές, 9 τραυματίες (8)
-
Μουσουλμάνος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ χωρίς εμπειρία με όπλα αφόπλισε τον έναν δράστη της σφαγής στο Σίδνεϊ (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ