Συνεχης ενημερωση
|
12 Σεπτεμβρίου 2024
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών κατά τη σημερινή συνεδρίαση ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας "PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" από το Μέλος του ΧΑ "VIGOR FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ." και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024.
| Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου |
|
Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών
Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.
Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.
Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο. Κατέχει δε το διεθνές πρότυπο επιχειρησιακής συνέχειας ISO22301 για το σύνολο των εταιρειών του, καθώς επίσης και για όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες και παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες.
Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.
Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).
Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.
-
08:00 Οι 4 σημαντικές συμφωνίες που υπογράφηκαν στην ενεργειακή σύνοδο P-TEC στην Αθήνα
-
08:00 Αττική-Πίττας: Γλύκαναν τα κέρδη οι εξαγωγές - Ποιες χώρες χρυσοπληρώνουν το ελληνικό μέλι
-
08:00 Το σχέδιο της Εθνικής για το φετινό μέρισμα – Στο προσκήνιο οι μέτοχοι
-
08:00 Χαμηλές εισφορές που οδηγούν σε συντάξεις φτώχειας εξακολουθούν να επιλέγουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τα τελευταία στοιχεία
-
07/11 Η Βόρεια Κορέα απειλεί με "πιο επιθετικές ενέργειες", λόγω της άφιξης αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην περιοχή
-
07/11 Ο στρατός του Ισραήλ παρέλαβε τα λείψανα ενός ομήρου από τη Γάζα
-
07/11 Wall: Στη χειρότερή του εβδομάδα από τον Απρίλιο ο Nasdaq με πτώση 3%
-
07/11 Scope: Διατηρεί την Ελλάδα στο BBB, αναβάθμισε το outlook σε "θετικό"
-
07/11 Νορβηγία: Αίρει το εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου μετά από 65 χρόνια
-
07/11 Η Βουλγαρία υιοθετεί νόμο για να πάρει τον έλεγχο του διυλιστηρίου της Lukoil στο Μπουργκάς
-
Αττική-Πίττας: Γλύκαναν τα κέρδη οι εξαγωγές - Ποιες χώρες χρυσοπληρώνουν το ελληνικό μέλι
-
Το σχέδιο της Εθνικής για το φετινό μέρισμα – Στο προσκήνιο οι μέτοχοι
-
Χαμηλές εισφορές που οδηγούν σε συντάξεις φτώχειας εξακολουθούν να επιλέγουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τα τελευταία στοιχεία
-
Οι 4 σημαντικές συμφωνίες που υπογράφηκαν στην ενεργειακή σύνοδο P-TEC στην Αθήνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


