Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία με την επωνυμία "ΚΡΕ.ΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΡΕΑΤΩΝ" (η "Εταιρεία") ανακοινώνει με την παρούσα στο επενδυτικό κοινό ότι κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε την 22/7/2024, αποφασίσθηκε η διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας μας από την Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (το "Χ.Α."), με την αιτιολογία ότι τελούν σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν προκύπτει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης αυτών εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης της Εταιρείας.
Ως ημερομηνία αφαίρεσης των μετοχών της Εταιρείας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών ορίσθηκε η Δευτέρα 2/9/2024.
Δεδομένων των ανωτέρω η Εταιρεία ενημερώνει ότι :
1) Τηρεί και θα τηρεί, ως οφείλει, Βιβλίο Μετόχων σύμφωνα με τις διατάξεις των αρ. 40 επ. του Ν. 4548/2018.
2) Μέτοχος έναντι της Εταιρείας θα θεωρείται ο εγγεγραμμένος στο Βιβλίο Μετόχων που τηρείται στην εταιρία, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 40 παρ. 4 του Ν. 4548/2018.
3) Η Εταιρία θα εκδώσει μετοχικούς τίτλους για κάθε μέτοχό της και παρακαλεί τους μετόχους της να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρία, στο email investor@kreka.gr, ή στο τηλ. επικοινωνίας 2591042100 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για την παραλαβή των τίτλων τους.
4) Σε κάθε περίπτωση, οι ρυθμίσεις του Ν. 4548/2018 περί διατυπώσεων δημοσιότητας και ενημέρωσης των μετόχων θα εξακολουθήσουν αυτονοήτως να τηρούνται. Υπενθυμίζεται, ότι τα στοιχεία δημοσιότητας της Εταιρείας στο ΓΕΜΗ είναι προσβάσιμα στον εταιρικό της σύνδεσμο: https://publicity.businessportal.gr/company/20511530000. Παράλληλα, η Εταιρεία διατηρεί και θα συνεχίσει να διατηρεί την κάτωθι εταιρική ιστοσελίδα: https://www.kreka.gr/.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Καβάλα, 29 Αυγούστου 2024
-
00:07 Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς
-
00:06 Ο Βανς θέλει να γίνει διάδοχος του Τραμπ - μπορεί;
-
00:05 Φρικτό μαχαίρι;
-
00:04 Τεχνολογία και στέγαση: Γιατί η λύση στο πρόβλημα των ακινήτων δεν είναι εκεί που κοιτάμε
-
00:03 Ολική επαναφορά
-
00:02 Μήπως σφυρίζουμε αδιάφορα;
-
00:01 Από τη σειρά "Cosmos" στα εργαστήρια του ΕΜΠ και στα προγράµµατα του Ευρωπαϊκού Οργανισµού Διαστήµατος
-
00:01 Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση;
-
14/12 Δόμνα Μιχαηλίδου: "Ο Προϋπολογισμός είναι κοινωνικά δίκαιος και δημογραφικά συνειδητός"
-
14/12 Μαρόκο: Τουλάχιστον 14 νεκροί από αιφνίδιες πλημμύρες στην παράκτια επαρχία Σάφι
-
Τα 7 ακριβά ξενοδοχεία που βγαίνουν στο σφυρί την επόμενη εβδομάδα
-
Προτεραιότητα η επέκταση του Μετρό προς Γλυφάδα λόγω της ανάπλασης του Ελληνικού
-
Η Τουρκία ελίσσεται στο Κέρας της Αφρικής: Το πετρέλαιο στη Σομαλία και οι νέοι εχθροί
-
Φρένο στις ταξινομήσεις και νέα πτώση για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα τον Νοέμβριο
-
Με συμβιβαστικές διαθέσεις ο Ζελένσκι στο Βερολίνο - Συνεχίζονται τη Δευτέρα οι συνομιλίες
-
Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς
-
Επενδυτική έκρηξη στον κλάδο των σούπερ μάρκετ - Τι σχεδιάζουν οι "μεγάλοι" της αγοράς
-
Χρηματιστήριο: Τα επενδυτικά μηνύματα από τη Νέα Υόρκη
-
ΟΟΣΑ: Το δημογραφικό φέρνει αλλαγές και στο ασφαλιστικό
-
Δημοσκοπικό αλαλούμ διαρκείας στην αντιπολίτευση - Καμία εναλλακτική της ΝΔ από τα υπάρχοντα κόμματα
-
Με συμβιβαστικές διαθέσεις ο Ζελένσκι στο Βερολίνο - Συνεχίζονται τη Δευτέρα οι συνομιλίες (75)
-
ΟΟΣΑ: Το δημογραφικό φέρνει αλλαγές και στο ασφαλιστικό (20)
-
Αυστραλία: Αιματοκύλισμα σε εκδήλωση για την εβραϊκή Χάνουκα σε παραλία του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί, ανάμεσά τους και ένας από τους δράστες (19)
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση; (17)
-
Μετέωρη η Ευρώπη στον κατά Τραμπ νέο κόσμο (12)
-
Ν. Παπαθανάσης: Εσείς χειροκροτούσατε Βαρουφάκη, εμείς Πιερρακάκη - Π. Πολάκης: Αέρας κοπανιστός το έργο του (10)
-
Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία (8)
-
Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη - Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες (8)
-
ΗΠΑ: Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση με πυροβόλο στο πανεπιστήμιο Μπράουν του Ρόουντ Άιλαντ - Δύο νεκροί φοιτητές, 9 τραυματίες (8)
-
Φρένο στις ταξινομήσεις και νέα πτώση για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα τον Νοέμβριο (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ