Συνεχης ενημερωση
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 1ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
H εταιρία VIDAVO A.E. με το διακριτικό τίτλο VIDAVO ανακοινώνει ότι σήμερα την 1η Αυγούστου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πρωινή στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο 10ο χιλ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν μέτοχοι που οι ίδιοι προσωπικά ήταν κάτοχοι 585.319 μετοχών επί συνόλου μετοχών 857.210, ως εκ τούτου παραστάθηκαν μέτοχοι ποσοστό που αντιπροσώπευαν συνολικά ποσοστό 68,28 %. Η Γενική Συνέλευση έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Στο 1ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα ενέκριναν τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις καθώς και τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών που αφορούν την χρήση από 01.01.2023 – 31.12.2023.
Στο 2ο Θέμα: Οι μέτοχοι ενέκριναν τη συνολική διαχείριση της εταιρείας κατά την εταιρική χρήση 01.01.2023 – 31.12.2023 από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Στο 3ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα εξέλεξαν ως τακτικό ελεγκτή της χρήσεως τον Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή κ. Αντώνιο Γιατρά του Αθανασίου, κάτοικο Θεσσαλονίκης, επί της οδού 25ης Μαρτίου, κάτοχο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ΑΖ 155631 και του ΑΦΜ 050798183, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 19141 και ως αναπληρωματικό τον Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή κ. Ιωάννη Ηλιάδη του Σπυρίδωνα, κάτοικο Θεσσαλονίκης, επί της οδού 25ης Μαρτίου, κάτοχο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ΑΖ 362778 και του ΑΦΜ 102131312,, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 47711, αμφότεροι από την εταιρία ορκωτών ελεγκτών με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. (αριθ. ΓΕΜΗ 009386901000), που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Κηφισίας, αριθ. 22 – Μαρούσι, με ΑΦΜ 99783446 και Α.Μ. 156.
Στο 4ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα ενέκριναν όλες τις συμβάσεις που υπογράφηκαν ανάμεσα στην εταιρία και τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα από την 01.01.2023 έως και την 31.12.2023.
Στο 5ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα χορήγησαν στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους διευθυντές την άδεια να μετέχουν στα διοικητικά συμβούλια ή στη διεύθυνση εταιρειών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς αξιοποίησης ΤΠΕ σε τομείς αιχμής εκτός της υγείας και εφόσον επιδιώκουν σκοπούς που ανάγονται στον τομέα της υγείας, δίδεται η άδεια υπό την προϋπόθεση ότι στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιρειών αυτών μετέχει η εταιρεία VIDAVO με οιοδήποτε ποσοστό, ή εφόσον οι εταιρείες αυτές μετέχουν μαζί με την εταιρεία VIDAVO στο μετοχικό κεφάλαιο ενός άλλου τρίτου νομικού προσώπου.
Στο 6ο Θέμα: Επικυρώθηκαν όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, που ελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από την 01.01.2023 έως 31-12-2023.
Στο 7ο Θέμα: Οι μέτοχοι ενέκριναν την απόκτηση ιδίων μετοχών από την Εταιρεία, σύμφωνα με τα άρθρα 49 και 50 επ. του Νόμου 4548/2018. Ειδικότερα, η Εταιρεία θα δικαιούται εντός 24 μηνών από σήμερα να προβαίνει σε αγορές μέχρι 85.000 μετοχές, με κατώτατη τιμή αγοράς 3,14 ευρώ και ανώτατη τιμή αγοράς 11 ευρώ ανά μετοχή. Επιπλέον, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί στη θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών κατ' άρθρο 113 επ. του ν. 4548/2018 και τη ρύθμιση των ειδικότερων όρων καθώς και κάθε άλλου σχετικού θέματος, εντός του πλαισίου του νόμου και της απόφασης της παρούσας Γενικής Συνέλευσης. Τέλος εγκρίθηκαν όλες οι ληφθείσες αποφάσεις μέχρι σήμερα του διοικητικού συμβουλίου, δυνάμει των οποίων θεσπίστηκε το εκάστοτε ισχύον πρόγραμμα διάθεσης των ιδίων μετοχών και εγκρίθηκαν τα αντίστοιχα προγράμματα.
Στο 8ο Θέμα: Δεν υπήρχαν άλλες ανακοινώσεις.
-
19:41 Σάλος στις ΗΠΑ: Νέες φωτογραφίες του Έπστιν με Τραμπ, Μπιλ Γκέιτς και Γούντι Άλεν
-
19:37 ΑΑΔΕ: Νέα σημαντική μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα - Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
-
19:30 Ουκρανικό πλήγμα σε ένα από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ρωσίας - Εκρήξεις και φωτιά
-
19:26 Στο "κόκκινο" οι ευρωαγορές εν μέσω γεωπολιτικών εντάσεων
-
19:13 Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, María Angela Holguín Cuéllar
-
19:11 Τουρκία: Ξεκινά στις 9 Μαρτίου η δίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου και άλλων 401 κατηγορουμένων
-
19:07 Ζελένσκι: Η ομάδα εργασίας για τις εγγυήσεις ασφάλειας θα έχει συνομιλίες στη Γερμανία
-
19:00 Όλ. Κεφαλογιάννη: "Η Ελλάδα πρωτοπορεί στη βιώσιμη αεροπορική ανάπτυξη" – Ολοκληρώθηκε το "Route 25" του ΔΑΑ
-
18:57 Σπατάλες και κρούσματα κακοδιαχείρισης στο γερμανικό Δημόσιο
-
18:40 Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες - Τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας πριν την αυριανή πανελλαδική συνέλευση της Νίκαιας
-
Το μεγάλο ξύπνημα στο ταμπλό
-
Τι φέρνει για την Ελλάδα η προεδρία του Eurogroup
-
Όρμπαν για πάγωμα ρωσικών περιουσιακών στοιχείων: "Οι Βρυξέλλες θα διαβούν σήμερα τον Ρουβίκωνα"
-
Γαλλία: Η δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων "για όσο χρειαστεί" είναι μια "σημαντική απόφαση"
-
Δημοσκόπηση με αλλαγή αρχηγών: Πέφτει η Ν.Δ- Ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ
-
Γιατί η Nova πάει στα δικαστήρια την ΕΕΤΤ – Το έντονο παρασκήνιο και οι κόντρες
-
Μελέτη: Γιατί οι τιμές του ρεύματος στην Ελλάδα είναι υψηλές
-
Η στρατηγική συνεννόηση Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου και ΗΠΑ ως νέο μοντέλο ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης της Ε.Ε.
-
Καλωσήρθαμε στον σκληρό πυρήνα
-
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν ανακοινώνει την κατάληψη της Σίβερσκ
-
Καλωσήρθαμε στον σκληρό πυρήνα (109)
-
Τι φέρνει για την Ελλάδα η προεδρία του Eurogroup (65)
-
Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας καταθέτει αγωγή κατά του Euroclear - "Παράνομα" τα σχέδια της ΕΕ για τα ρωσικά assets (37)
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρόεδρος της Εξεταστικής θα ζητήσει παραπομπή της Ζ. Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή Δεοντολογίας (19)
-
Μελέτη: Γιατί οι τιμές του ρεύματος στην Ελλάδα είναι υψηλές (14)
-
Le Monde: Η Ουκρανία έτοιμη να αποδεχτεί αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στο Ντονμπάς (10)
-
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Κρήτη με 15 συλλήψεις (10)
-
FT: Ένταξη-εξπρές της Ουκρανίας στην ΕΕ τον Ιανουάριο του 2027 προβλέπει το προσχέδιο ειρηνευτικής συμφωνίας (8)
-
Η ΕΕ "ξηλώνει" την απαγόρευση βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων από το 2035 (8)
-
Πρόσθετο τέλος 3 ευρώ στα δέματα των Shein και Temu επέβαλε η ΕΕ (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ