Συνεχης ενημερωση
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε.
ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ. 223101000 - (ΑΡ. Μ.Α.Ε. 6015 / 06 / Β / 86 / 135)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΜΕΤΟΧΩΝ
ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε." (εφεξής καλουμένη ως "Εταιρεία"), σε εφαρμογή των διατάξεων του ν. 3556/2007, της με αριθμό 1/434/03.07.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της Εγκυκλίου με αριθμό 33 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με τη σχετική γνωστοποίηση που υπεβλήθη στην Εταιρεία την 22/07/2024 από την μέτοχο εταιρεία "NAMSOS ENTERPRISES COMPANY LIMITED" και την εταιρεία "GURI ENTERPRISES COMPANY LIMITED", η οποία κατέχει ποσοστό 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας "NAMSOS ENTERPRISES COMPANY LIMITED", με τα σχετικά Έντυπα Γνωστοποίησης Σημαντικών Μεταβολών Δικαιωμάτων Ψήφου, η μέτοχος "NAMSOS ENTERPRISES COMPANY LTD" προέβη την 19/07/2024 σε πώληση 53.410 κοινών ονομαστικών μετοχών που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,251% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας μας προς την εταιρεία "DRYNA ENTERPRISES COMPANY LIMITED", με αποτέλεσμα να κατέλθει, λόγω αυτής της διάθεσης, το ποσοστό της εταιρείας "NAMSOS ENTERPRISES COMPANY LIMITED" κάτω του ορίου του 25,00% και συγκεκριμένα να κατέλθει από το 25,189% στο 24,938% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία μας.
Η εταιρεία "NAMSOS ENTERPRISES COMPANY LIMITED" ελέγχεται από την εταιρεία "GURI ENTERPRISES COMPANY LIMITED" η οποία κατέχει ποσοστό 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας "NAMSOS ENTERPRISES COMPANY LIMITED". Η εταιρεία "GURI ENTERPRISES COMPANY LIMITED" δεν ελέγχεται από κάποιο φυσικό πρόσωπο κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ.1 περ. γ) του Ν.3556/2007. Οι μέτοχοι της εταιρείας "GURI ENTERPRISES COMPANY LIMITED" είναι οι: ΧΛΟΗ ΜΑΡΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ με ποσοστό 33,30%, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ με ποσοστό 16,70%, ΟΔΥΣΣΕΑΣ- ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ με ποσοστό 16,70%, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ - ΚΙΜΩΝΑΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ με ποσοστό 16,70% και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ με ποσοστό 16,60%.
Κατόπιν των ανωτέρω, η εταιρεία "NAMSOS ENTERPRISES COMPANY LTD" κατέχει άμεσα 5.327.865 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 24,938 % επί του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (21.364.000 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές) ενώ η εταιρεία "GURI ENTERPRISES COMPANY LIMITED" κατέχει έμμεσα 5.327.865 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 24,938 % επί του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (21.364.000 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές). Πριν από την κρίσιμη συναλλαγή η εταιρεία "NAMSOS ENTERPRISES COMPANY LTD" κατείχε άμεσα 5.381.275 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 25,189% επί του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας ενώ η εταιρεία "GURI ENTERPRISES COMPANY LIMITED" κατείχε έμμεσα 5.381.275 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 25,189% επί του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Αθήνα, 24 Ιουλίου 2024
Για την "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε."
-
00:05 Συμβάσεις έργου ή εξαρτημένη εργασία; Ασφαλιστικές υποχρεώσεις, τηλεργασία και πρακτικές συνέπειες για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα
-
00:05 Κρατικός Προϋπολογισμός 2026: Οι επιδόσεις, οι προκλήσεις και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας
-
00:05 EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
00:04 Τα στοιχεία ενός ισχυρού λογότυπου
-
00:04 Το ΕΚΠΑ ως πρότυπο συμπερίληψης και ακαδημαϊκής Αριστείας
-
00:04 Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
00:03 Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
00:02 Να μην πετάμε τη σκούφια μας...
-
00:01 Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
17/12 Σουδάν: Οκτώ νεκροί εξαιτίας επιδρομής drone σε χωριό του Νότιου Κορντοφάν
-
Η τρελή απόφαση του Τραμπ που τρόμαξε τις ΗΠΑ αλλά μπορεί να πετύχει
-
Όταν η αξία αρχίζει να γράφεται στο ταμπλό
-
Η Γαλλία "αντιτίθεται σθεναρά" σε οποιαδήποτε κίνηση της ΕΕ για την επιβολή συμφωνίας με τη Mercosur
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG
-
Δημοσκόπηση MRB: Στο 29,2% η ΝΔ - Τι ποσοστά θα συγκέντρωναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
Επιλύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο τεχνικός σύμβουλος του ΟΠΕΚΕΠΕ - Κανονικά οι πληρωμές
-
Γιατί το ράλι του χρυσού ήρθε για να μείνει
-
Οι 5 Έλληνες ευρωβουλευτές που καταψήφισαν το ιστορικό μπλόκο στο ρωσικό αέριο – Σε ποια ελληνικά κόμματα ανήκουν
-
Tass: Ο Όρμπαν απαρνείται την αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας της ΕΕ με αιχμή τα ρωσικά assets
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος (170)
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG (57)
-
Ισχυρισμοί Πούτιν για "υστερία και ψέματα" των Ευρωπαίων στις ανησυχίες τους για "μεγάλο πόλεμο" (35)
-
Politico: Το πρόβλημα της ΕΕ δεν είναι το Βέλγιο, αλλά ο Τραμπ (23)
-
Βρετανία: 26 συμμαθητές του Φάρατζ καταγγέλλουν ότι στην εφηβεία του ήταν ανοικτά "φασίστας, ρατσιστής και αντισημίτης" (14)
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα (14)
-
Η τελική ρύθμιση για τους δανειολήπτες του ελβετικού φράγκου (13)
-
Bloomberg: Ο Ερντογάν ζητά από τον Πούτιν να πάρει πίσω τους S-400 για να ξεμπλοκάρει την αγορά των F-35 (11)
-
Νίκος Παππάς: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου - Εκτός Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ (9)
-
Τραμπ: "Ξένη τρομοκρατική οργάνωση" η Βενεζουέλα - Ανακοίνωσε τον πλήρη ναυτικό αποκλεισμό της (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ