Συνεχης ενημερωση
|
20 Ιουνίου 2024
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών κατά τη σημερινή συνεδρίαση ενέκρινε:
- Την παραίτηση της εταιρείας - Μέλους του ΧΑ "EUROBANK EQUITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ." από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας "AUSTRIACARD HOLDINGS AG". Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης ορίζεται η Τρίτη 2 Ιουλίου 2024.
- Την παραίτηση της εταιρείας "ΣΤ. ΕΜ. ΛΑΥΡΕΝΤΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.", από την ιδιότητα του Μέλους Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Παραγώγων του ATHEX, με ημερομηνία παραίτησης τη Τρίτη 25 Ιουνίου 2024.
| Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου |
|
Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών
Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.
Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.
Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο. Κατέχει δε το διεθνές πρότυπο επιχειρησιακής συνέχειας ISO22301 για το σύνολο των εταιρειών του, καθώς επίσης και για όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες και παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες.
Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.
Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).
Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.
-
20:24 Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη η ΝΔ, κερδίζει έδαφος η Πλεύση- Το "κόμμα" Καρυστιανού κύριος εν δυνάμει αντίπαλος της ΝΔ
-
20:15 Στο γήπεδο της Τούμπας οι σοροί των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ
-
20:14 Η Ιταλία σχεδιάζει "στρατιωτική δύναμη εφέδρων"
-
20:09 Τραμπ: Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσω την επιλογή μου για το "τιμόνι" της Fed - Τα φαβορί για τη διαδοχή του Πάουελ
-
20:00 Επικοινωνία Τραμπ - Σεϊνμπάουμ για ασφάλεια και εμπόριο
-
19:55 Βιολάντα: Τι κατέθεσε ο ιδιοκτήτης - "Είχα μυρίσει μια φορά την περίεργη οσμή, το υπόγειο είναι παράνομο"
-
19:48 Βόρεια Μακεδονία: Ανοίγουν τα σύνορα με την Ελλάδα για τα φορτηγά
-
19:41 "Χτύπημα" του Λιμενικού σε διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης με διασύνδεση Ελλάδας - Λατινικής Αμερικής
-
19:39 Λ. Αυγενάκης: Δεν αποδέχομαι τη θέση προέδρου στη "Γεωργική Σχολή Μεσαράς"
-
19:31 Τραμπ: Ο Πούτιν και συμφώνησε να μην επιτεθεί στο Κίεβο για μια εβδομάδα
-
Η "προέλαση των ρομπότ" στο ουκρανικό μέτωπο: Ρώσοι στρατιώτες παραδίνονται σε μηχανήματα
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού
-
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο μετατρέπονται σε αόριστης διάρκειας
-
Η ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας πλησιάζει.. αλλά όχι για όσα είναι κρίσιμα
-
Ραμζάν Καντίροφ: Η Μόσχα θα πρέπει να πολεμήσει μέχρι τέλους - Είμαι αντίθετος στις συνομιλίες
-
Εμφιαλωμένο νερό: Ανατροπές στο top10 το 2025 - Ποιοι δροσίστηκαν και ποιοι ζορίστηκαν
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο
-
Goldman Sachs: Πόσα κεφάλαια θα φύγουν, πόσα θα μπουν από την αναβάθμιση του Χ.Α. – Η χρυσή 5άδα της MSCI και η χρυσή 9άδα του FTSE
-
HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας"
-
Δημοσκόπηση Capital.gr (Interview) για το οξύ δημογραφικό πρόβλημα: Ιδού οι λόγοι που όλο και λιγότεροι κάνουμε οικογένεια
-
Ποιες Πεσμεργκά; Φρη Μπαλεστάιν! (98)
-
Δημοσκόπηση Capital.gr (Interview) για το οξύ δημογραφικό πρόβλημα: Ιδού οι λόγοι που όλο και λιγότεροι κάνουμε οικογένεια (28)
-
Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή (26)
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο (15)
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού (14)
-
Μη με σκοτώνετε άλλο, πέθανα κ. Υπουργέ (13)
-
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο μετατρέπονται σε αόριστης διάρκειας (10)
-
Ακόμα χαμηλότερα η ανεργία - Στο 7,5% τον Δεκέμβριο (9)
-
Ομαδικές αγωγές ετοιμάζει το ΙΝΚΑ κατά του ΔΕΔΔΗΕ για τις ρευματοκλοπές (9)
-
Αλλάζει η Ελλάδα σε 15 μήνες; (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


