Συνεχης ενημερωση
|
4 Ιουνίου 2024
H Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ενέκρινε:
- την εισαγωγή του συνόλου των 126.431.958 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" (ISIN: GRS824003008) στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024.
- την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "AUSTRIACARD HOLDINGS AG" από το Μέλος του ΧΑ "EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ." και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024.
| Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου |
|
Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών
Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.
Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.
Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο. Κατέχει δε το διεθνές πρότυπο επιχειρησιακής συνέχειας ISO22301 για το σύνολο των εταιρειών του, καθώς επίσης και για όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες και παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες.
Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.
Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).
Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.
-
14:30 Ερντογάν: Εύχομαι να τηρηθούν οι υποσχέσεις για τα F-35 – Ανοικτό παράθυρο για Eurofighter από Κατάρ και Ομάν
-
14:28 Φιλιππίνες: Δύο νεκροί από το πέρασμα του υπερτυφώνα Φουνγκ-γουόνγκ
-
14:22 Ιαπωνία: Μικρό τσουνάμι έπληξε τη βόρεια ακτή στον Ειρηνικό ύστερα από σεισμό 6,7 Ρίχτερ
-
14:15 ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε παράλληλο σύμπαν
-
13:58 Δένδιας: Η πτώση του Τείχους του Βερολίνου δημιούργησε την πλάνη για μια ελεύθερη και δημοκρατική Ευρώπη
-
13:58 Βορίζια: Στο μικροσκόπιο πέντε κρατούμενοι των φυλακών Αλικαρνασσού - Αγωνία για τα μνημόσυνα και τα σχολεία
-
13:42 42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών: Νικητής ο Παναγιώτης Καραΐσκος με χρόνο 2:20:08
-
13:40 Ο Ερχουρμάν πάει Άγκυρα – Η πρώτη του επίσημη επίσκεψη μετά την "εκλογή" στα κατεχόμενα της Κύπρου
-
13:23 Ιταλία: Στην Ελλάδα το βραβείο Bruno Leoni 2025 για το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης - Παρέλαβε ο Γ. Στουρνάρας
-
13:10 Κ. Τσουκαλάς: Λαϊκισμός είναι να έχεις φέρει την κοινωνία στα όριά της και να λες πως οι τιμές αποκλιμακώνονται
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού"
-
Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με Καρούζο, Έδραση - Ψαλλίδας, βιομηχανικά ακίνητα και ξενοδοχεία
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια
-
Η Ελλάδα στο top 10 των προορισμών που θέλουν να επισκεφτούν οι Ευρωπαίοι το χειμώνα
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής
-
Νέα ρεκόρ στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Στο ιστορικό υψηλό των 5,7 δισ. ευρώ εκτιμώνται τα μερίσματα των εισηγμένων
-
Πώς η ελληνική ένδυση παίζει μπάλα στο διεθνές γήπεδο
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ (27)
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες (15)
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού" (13)
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής (11)
-
Στις 3 η συνέντευξη του Α. Σαμαρά στον Αντέννα: "Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα (7)
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους (7)
-
Ο Λαβρόφ δηλώνει έτοιμος να συναντήσει τον Ρούμπιο - Οι ΗΠΑ εξετάζουν πρόταση Πούτιν για έλεγχο των πυρηνικών όπλων (5)
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια (5)
-
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε παράλληλο σύμπαν (1)
-
Κ. Τσουκαλάς: Λαϊκισμός είναι να έχεις φέρει την κοινωνία στα όριά της και να λες πως οι τιμές αποκλιμακώνονται (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


