Συνεχης ενημερωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ "EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"
ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Της 12ης Φεβρουαρίου 2024
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό και βάσει της από 18.01.2024 απόφασής του, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία "EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ", με αριθ. Γ.Ε.ΜΗ. 002043501000 και Α.Φ.Μ. 094475921 (εφεξής η "Εταιρεία") προσκαλεί τους κ.κ. μετόχους της στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, επί της οδού Παλαιολόγου αριθ. 7, στο Χαλάνδρι Αττικής, Τ.Κ. 15232, την 12η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ., για να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
- Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
- Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης κατά την αρχική συνεδρίαση της 12.02.2024, οι κ.κ. μέτοχοι καλούνται με την παρούσα σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 19η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ., στον ίδιο τόπο με την αρχική συνεδρίαση ως άνω, δηλ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, για να αποφασίσουν επί των ιδίων ως άνω θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης. Σημειώνεται, ότι για την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 130 του Ν. 4548/2018.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση (αρχική συνεδρίαση και επαναληπτική) δικαιούνται να συμμετάσχουν τα πρόσωπα που έχουν τη μετοχική ιδιότητα, δηλαδή οι εγγεγραμμένοι στο αρχείο του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η εταιρεία "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (εφεξής η "ΕΛ.Κ.Α.Τ.") ή οι ταυτοποιούμενοι ως τέτοιοι μέσω των εγγεγραμμένων διαμεσολαβητών ή άλλων διαμεσολαβητών τηρουμένων των διατάξεων της νομοθεσίας, κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα της αρχικής συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι της 07.02.2024 (η "Ημερομηνία Καταγραφής"). Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας μπορεί να γίνεται με κάθε νόμιμο μέσο και πάντως βάσει ενημέρωσης που λαμβάνει η Εταιρεία από την ΕΛ.Κ.Α.Τ.
Οι μέτοχοι μπορούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση ή σε τυχόν Επαναληπτική αυτής αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων. Στην τελευταία περίπτωση, οφείλουν να καταθέσουν τη σχετική εξουσιοδότηση αντιπροσώπευσης στα γραφεία της Εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.
Χαλάνδρι, 19.01.2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο
-
13:15 Τζόρτζια Μελόνι: Πλήρης συμπαράσταση στην Πολωνία
-
13:13 Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
-
13:09 Άδ. Γεωργιάδης: "Το φακελάκι δεν έχει θέση στο ΕΣΥ"
-
12:53 Γερμανία: Ισόβια για τον δράστη της επίθεσης στο Ζόλινγκεν
-
12:52 BofA: "Ανεβάζει" τις τιμές-στόχους για τις ελληνικές τράπεζες – Έρχεται περαιτέρω re-rating
-
12:49 ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 0,3% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο
-
12:48 Υπογραφή "Οδικού Χάρτη" για τη συνεργασία Ελλάδας και Γαλλίας στον τομέα της διπλωματικής και προξενικής εκπαίδευσης
-
12:44 Ολλανδία: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην επιχείρηση κατά των ρωσικών drones
-
12:41 Ποινική δίωξη για δωροληψία σε βάρος του διευθυντή της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου για το "φακελάκι"
-
12:39 Προς ακύρωση η συμφωνία Prodea-Aktor
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ (68)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (32)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (30)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (12)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (8)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (8)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (7)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (4)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
