Συνεχης ενημερωση
H Εταιρεία ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία, γνωστοποιεί το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά την παραίτηση του κ. Αργύριου Σαρρίδη τόσο από την ιδιότητά του ως Διευθύνων Σύμβουλος όσο και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την 18.12.2023 και κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, αποφάσισε την πλήρωση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με την εκλογή του κ. Νικόλαου Ταμπούρη του Γεωργίου ως νέου μέλους.
Κατόπιν τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας διαμορφώνεται ως εξής :
1) Αναστασία Βαρβαρέσου του Γρηγορίου, Πρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος
2) Νικόλαος Βελής του Ιωάννη, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος
3) Νικόλαος Ταμπούρης του Γεωργίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
4) Αναστάσιος Βαλσαμίδης του Σταύρου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
5) Θεοφανή Μπαδόλα του Σωτηρίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι μέχρι την 30.06.2025, παρατείνεται δε μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση όποτε αυτή πραγματοποιηθεί. Η εκλογή του νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου θα επικυρωθεί στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας. Η εταιρία ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία, ενημερώνει επίσης το επενδυτικό κοινό ότι καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Εταιρίας αναλαμβάνει από την 18.12.2023 ο κ. Γεώργιος Τόλιος του Μιχαήλ.
-
13:15 Τζόρτζια Μελόνι: Πλήρης συμπαράσταση στην Πολωνία
-
13:13 Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
-
13:09 Άδ. Γεωργιάδης: "Το φακελάκι δεν έχει θέση στο ΕΣΥ"
-
12:53 Γερμανία: Ισόβια για τον δράστη της επίθεσης στο Ζόλινγκεν
-
12:52 BofA: "Ανεβάζει" τις τιμές-στόχους για τις ελληνικές τράπεζες – Έρχεται περαιτέρω re-rating
-
12:49 ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 0,3% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο
-
12:48 Υπογραφή "Οδικού Χάρτη" για τη συνεργασία Ελλάδας και Γαλλίας στον τομέα της διπλωματικής και προξενικής εκπαίδευσης
-
12:44 Ολλανδία: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην επιχείρηση κατά των ρωσικών drones
-
12:41 Ποινική δίωξη για δωροληψία σε βάρος του διευθυντή της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου για το "φακελάκι"
-
12:39 Προς ακύρωση η συμφωνία Prodea-Aktor
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ (68)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (32)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (30)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (12)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (8)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (8)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (7)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (4)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
