Συνεχης ενημερωση
Αναφορικά με την εν θέματι επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς και του επενδυτικού κοινού, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "Quest Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία" και το διακριτικό τίτλο "Quest Holdings" που εδρεύει στο Δήμο Καλλιθέας, Αργυρουπόλεως 2Α και αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 121763701000 (η "Εταιρεία") προβαίνει στην εξής ανακοίνωση αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, ιδίως δε αναφορικά με το ακόλουθο δημοσίευμα που αναφέρεται στην ως άνω επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς:
"Στην τελική ευθεία µπαίνει ο διαγωνισµός για την πώληση της αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος. Την περασµένη Παρασκευή, σύµφωνα µε πληροφορίες του mononews, κατέθεσαν δεσµευτικές προσφορές ο όµιλος Quest και η ΔΕΗ…"
"…ενδεχόµενη εξαγορά θα µπορούσε να συµβάλλει στην ανάπτυξη σηµαντικών συνεργειών µεταξύ των δραστηριοτήτων χονδρικής που διαθέτει ο όµιλος αλλά και του δικτύου λιανικής που έχει η Κωτσόβολος...".
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 της απόφασης 5/204/2000 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, την παρ. 1 του άρθρου 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και την παρ. 7 του άρ. 27 του ν.4443/2016, ως προς το ανωτέρω δημοσίευμα, η Εταιρεία αναφέρεται στις από 4-8-2023 και 7-8-2023 ανακοινώσεις της σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων και επαναλαμβάνει - ως είχε αναφέρει και στις ως άνω απαντήσεις/ανακοινώσεις της - ότι συμμετέχει στη διαδικασία της Κωτσόβολος, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται στην τρέχουσα φάση η κατάθεση τελικών προσφορών. Η Εταιρεία στο πλαίσιο αυτό προέβη σε κατάθεση τελικής προσφοράς, ωστόσο, δεδομένου ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, δεν είναι βέβαιο ότι η εν λόγω διαδικασία θα οδηγήσει σε οριστική συμφωνία με την Εταιρεία.
Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε συμφωνία.
-
21:21 Το 2050 το 70% των παιδιών στην Ευρώπη αναμένεται να εμφανίσει μυωπία λόγω χρήσης κινητών, τάμπλετς και οθονών
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
20:30 Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων - Τι δείχνει το euribor
-
20:29 Κ. Μητσοτάκης: Το Final 4 επιστρέφει στην Ελλάδα - Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησής μας
-
20:24 Ματαρέλα για ένταση ΝΑΤΟ-Ρωσίας: "Κίνδυνος να εισέλθουμε σε σύρραξη ασύλληπτων διαστάσεων"
-
20:21 Η Γαλλία σε αναβρασμό
-
20:16 Κ. Μητσοτάκης για Chevron - HELLENiQ Energy: "Η Ελλάδα γίνεται σημαντικός ενεργειακός παίκτης στην ανατολική Μεσόγειο""
-
20:11 Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Αναβάλλεται για την Πέμπτη η έκτακτη συνεδρίαση για το Μεσανατολικό
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (171)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (24)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (21)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (9)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
