Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Νοε-2022 14:05

  ΚΡΕ.ΚΑ: Γνωστοποίηση συναλλαγών - μεταφορά από ΚΕΜ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Εταιρία  ΚΡΕ.ΚΑ ΑΕ ενημερώνει, σύμφωνα με τον Ν. 3556/2007, την απόφαση 1/434/03.07.2007 και την Εγκύκλιο 33 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι σύμφωνα με σχετικές γνωστοποιήσεις που έλαβε (TR-1), από τους κ. Γρηγόριο Κιουτσούκωστα, κ. Κυριάκο Κιουτσούκωστα και κ. Ελευθέριο Κιουτσούκωστα, έλαβαν χώρα οι ακόλουθες σημαντικές μεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου επί των μετοχών της Εταιρίας:

  Ο κ. Γρηγόριος Κιουτσούκωστας, στις 22/11/2022  μετέφερε από την κοινή επενδυτική μερίδα που διατηρεί με τους κ. Κυριάκο Κιουτσούκωστα και κ. Ελευθέριο Κιουτσούκωστα, σε ατομική επενδυτική μερίδα του κ. Κυριάκου Κιουτσούκωστα 250.000 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, άμεσης ιδιοκτησίας.

  Μετά την ως άνω μεταβίβαση το ποσοστό της άμεσης και έμμεσης συμμετοχής του κ. Κυριάκου Κιουτσούκωστα, επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κατήλθε σε 3,509%.

  Ο κ. Γρηγόριος Κιουτσούκωστας, στις 22/11/2022  μετέφερε από την κοινή επενδυτική μερίδα που διατηρεί με τους κ. Κυριάκο Κιουτσούκωστα και κ. Ελευθέριο Κιουτσούκωστα, σε ατομική επενδυτική μερίδα του κ. Ελευθέριου Κιουτσούκωστα 250.000 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, άμεσης ιδιοκτησίας.

  Μετά την ως άνω μεταβίβαση το ποσοστό της άμεσης και έμμεσης συμμετοχής του κ. Ελευθέριου Κιουτσούκωστα, επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κατήλθε σε 3,509%.

  Τέλος, μετά τις ως άνω μεταβιβάσεις το ποσοστό της άμεσης και έμμεσης συμμετοχής του κ. Γρηγόριου Κιουτσούκωστα επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κατήλθε σε 6,434%.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ