Συνεχης ενημερωση
Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Πίστη Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων" και το διακριτικό τίτλο "Ευρωπαϊκή Πίστη" σε συνέχεια της από 15/07/2022 Ανακοίνωσής της, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ολοκληρώθηκε η εκποίηση των 602 Κοινών Ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας που προέκυψαν ως κλασματικά υπόλοιπα από την εταιρική πράξη για τη μετατροπή των προνομιούχων μετοχών σε κοινές.
Το τελικό καθαρό προϊόν της εκποίησης ανέρχεται σε 4.467,75 ευρώ που αντιστοιχεί σε 7,42151 ευρώ για κάθε ακέραιη μετοχή.
Δικαιούχοι του προϊόντος εκποίησης είναι οι μέτοχοι, κάτοχοι κλασματικών υπολοίπων, οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος 'Aυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) την 02/11/2005 (record date).
Η απόδοση του προϊόντος εκποίησης στους δικαιούχους μετόχους, κατά το ποσό που τους αναλογεί, θα πραγματοποιηθεί από τις 28/09/2022 από την πληρώτρια Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ μέσω των Συμμετεχόντων οι οποίοι τηρούν τους σχετικούς λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ., ως εξής:
1. Μέσω των Συμμετεχόντων οι οποίοι τηρούν τους Λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές εταιρίες), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της.
2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό Θανόντος στο Σ.Α.Τ., υπό τον χειρισμό της ΕΛΚΑΤ, η διαδικασία πληρωμής θα διενεργείται από το δίκτυο των καταστημάτων της πληρώτριας Τράπεζας μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο δικαιούχος τηρούσε τους τίτλους του σε υπό εκκαθάριση Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα αποζημιωθεί μέσω του δικτύου των καταστημάτων της πληρώτριας Τράπεζας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας (τηλ. 216 200 1381).
-
12:19 Ακόμα χαμηλότερα η ανεργία - Στο 7,5% τον Δεκέμβριο
-
12:14 Στ. Παπασταύρου: Στα μέσα Φεβρουαρίου οι υπογραφές για έρευνες νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου
-
12:00 Στάρμερ και Σι συζήτησαν για τους δασμούς, τα ταξίδια χωρίς βίζα ενώ αναφέρθηκαν στην κράτηση του Τζίμι Λάι
-
11:39 Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο μετατρέπονται σε αόριστης διάρκειας
-
11:36 ΗΠΑ: Ξεκινούν και πάλι την παροχή επισιτιστικής βοήθειας στη Σομαλία
-
11:32 Ομαδικές αγωγές ετοιμάζει το ΙΝΚΑ κατά του ΔΕΔΔΗΕ για τις ρευματοκλοπές
-
11:29 Παραίτηση Αυλωνίτη από κόμμα Κασσελάκη με καρφιά
-
11:18 Χρηματιστήριο: Συνέχεια της ανόδου με rotatiοn τίτλων
-
11:18 Η Πειραιώς ενισχύει το πλαίσιο ποιότητας και βιωσιμότητας προμηθειών με τις πιστοποιήσεις ISO 9001 & ISO 20400
-
11:16 Γερμανία: Αναιμική ανάπτυξη και το 2026
-
Η "προέλαση των ρομπότ" στο ουκρανικό μέτωπο: Ρώσοι στρατιώτες παραδίνονται σε μηχανήματα
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο
-
Εμφιαλωμένο νερό: Ανατροπές στο top10 το 2025 - Ποιοι δροσίστηκαν και ποιοι ζορίστηκαν
-
Η ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας πλησιάζει.. αλλά όχι για όσα είναι κρίσιμα
-
HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας"
-
Από τα ευρωπαϊκά projects στη ζώνη των μεγάλων έργων
-
Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή
-
"Καμπάνα" στον e-ΕΦΚΑ για λάθος ένσημα σε ασφαλισμένη που της στέρησε τη σύνταξη
-
Goldman Sachs: Πόσα κεφάλαια θα φύγουν, πόσα θα μπουν από την αναβάθμιση του Χ.Α. – Η χρυσή 5άδα της MSCI και η χρυσή 9άδα του FTSE
-
Ποιες Πεσμεργκά; Φρη Μπαλεστάιν! (54)
-
Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή (13)
-
Μη με σκοτώνετε άλλο, πέθανα κ. Υπουργέ (10)
-
Αλλάζει η Ελλάδα σε 15 μήνες; (8)
-
HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας" (7)
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού (4)
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο (4)
-
Θεατρινισμοί και φιέστες άλλων εποχών (4)
-
Ομαδικές αγωγές ετοιμάζει το ΙΝΚΑ κατά του ΔΕΔΔΗΕ για τις ρευματοκλοπές (2)
-
Ποια ταμεία είναι στην πρώτη 10άδα με τις υψηλότερες μέσες συντάξεις - Η λίστα μετά τις αυξήσεις (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ