Τρίτη, 14-Σεπ-2021 15:41

Ιασώ: Πωλήσεις μετοχών στην OCM

Η εταιρία ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε. (η "Εταιρία"), με βάση το Ν. 3556/2007 (άρθρο 3 (ιστ), (ββ) και άρθρο (21) σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης 1/434/3-07-2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς), γνωστοποιεί ότι την 10.09.2021 τα παρακάτω πρόσωπα προέβησαν σε πωλήσεις – εξωχρηματιστηριακές μεταβιβάσεις κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας στην OCM LUXEMBOURG HEALTHCARE GREECE S.a r.l. έναντι τιμήματος 1,50 Ευρώ ανά μετοχή, ως εξής:

(α) ο μέτοχος Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας  (Υπόχρεο Πρόσωπο βάση του άρθρου 13 του Ν. 3340/2005), προέβη σε πώληση – εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση 240.146 μετοχών της Εταιρίας,

(β) ο μέτοχος Εμμανουήλ Δουλγεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας (Υπόχρεο Πρόσωπο βάση του άρθρου 13 του Ν. 3340/2005), προέβη σε πώληση – εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση 213.694 μετοχών της Εταιρίας,

(γ) η μέτοχος, Μαρία Σταματίου, πρόσωπο συνδεόμενο με στενό δεσμό με τον Γεώργιο Σταματίου κατά την έννοια του άρθρου 13 Ν. 3340/2005, προέβη σε πώληση – εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση 73.228 μετοχών της Εταιρίας,

(δ) η μέτοχος Παρθενόπη Ξενιτίδου, πρόσωπο συνδεόμενο με στενό δεσμό με τον Εμμανουήλ Δουλγεράκη κατά την έννοια του άρθρου 13 Ν. 3340/2005, προέβη σε πώληση – εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση 142.978 μετοχών της Εταιρίας.