Συνεχης ενημερωση
Άγιος Στέφανος, 25 Μαΐου 2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Η "Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε." ανακοινώνει ότι, στις 25 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο 22ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, η οποία συνεδρίασε με απαρτία 93,36% του μετοχικού κεφαλαίου και στην οποία παρέστησαν, αυτοπροσώπως και δι' αντιπροσώπου, δύο (2) μέτοχοι εκπροσωπούντες συνολικά 49.625.180 μετοχές. Η Γενική Συνέλευση συζήτησε και έλαβε ομόφωνα (με 49.625.180 έγκυρες ψήφους) τις ακόλουθες αποφάσεις για τα κατωτέρω θέματα 1, 3, 4, 5, 7 και 8 και κατά πλειοψηφία (με 49.623.390 έγκυρες ψήφους) την απόφαση για το θέμα 6:
- Ενέκρινε τις Εταιρικές και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ, της εταιρικής χρήσης 2020 (1.1.2020-31.12.2020), με τις σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών, όπως αυτές καταρτίστηκαν και δημοσιεύτηκαν σύμφωνα με το νόμο. Επίσης αποφάσισε τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση του 2020.
- Υποβλήθηκε, στους Μετόχους της εταιρείας, η Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας για τη χρήση 2020.
- Ενέκρινε τη συνολική διαχείριση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση από 01.01.2020 έως 31.12.2020 και απήλλαξε τους Ορκωτούς Ελεγκτές της Εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2020.
- Ενέκρινε την Έκθεση Αποδοχών για το έτος 2020.
Σημειώνεται ότι η ψήφος των Μετόχων, εν προκειμένω, έχει αμιγώς συμβουλευτικό χαρακτήρα κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 112 παρ. 3 του Ν. 4548/2018.
- Ενέκρινε τις αμοιβές που καταβλήθηκαν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2020 και παρείχε τη σχετική άδεια για προκαταβολή αμοιβών, παροχών και εν γένει αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 4548/2018, όπως ισχύει, για υπηρεσίες που παρείχαν ή/ και θα παρέχουν (κατά περίπτωσίν), εντός της τρέχουσας εταιρικής χρήσης 2021 (1.1.2021 έως 31.12.2021).
- Εξέλεξε για τον έλεγχο των Εταιρικών και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του Ομίλου για τη χρήση 2021 (01.01.2021-31.12.2021) την ελεγκτική εταιρεία "Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών", ΑΜ ΣΟΕΛ Ε120, η οποία θα αναλάβει παράλληλα και την διαδικασία έκδοσης του ετησίου φορολογικού πιστοποιητικού και της έκθεσης φορολογικής συμμόρφωσης της Εταιρείας για τη χρήση 2021 (01.01.2021 - 31.12.2021), σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 65Α του Ν. 4174/2013 και τέλος, ως προς την αμοιβή των ελεγκτών, για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων, απλών και ενοποιημένων και τη σύνταξη και χορήγηση έκθεσης ελέγχου, περιλαμβανομένης κάθε εν γένει σχετικής, με τον έλεγχο, δαπάνης, η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να λάβει τις σχετικές αποφάσεις.
- Ενέκρινε την παροχή αδείας, κατ' άρθρο 98 παρ. 1 του Ν. 4548/2018, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της Εταιρείας να ενεργούν, για δικό τους λογαριασμό ή για λογαριασμό τρίτων, πράξεις που υπάγονται στους σκοπούς της Εταιρείας καθώς και να μετέχουν σε εταιρείες που επιδιώκουν τέτοιους σκοπούς.
- Άλλα θέματα:
- Ενέκρινε την πολιτική καταλληλόλητας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 4706/2020.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
-
00:05 Κυρώσεις ή Tomahawks; Τι θα πείσει τον Πούτιν
-
00:05 Η Ελλάδα των deals και της δράσης
-
00:05 Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ζεις
-
00:04 Αγορά Ακινήτων: Φούσκα ή Νέα Πραγματικότητα;
-
00:03 Άλλος για κόμμα;
-
00:02 Έχει αξία ή όχι ο διάλογος με την κυβέρνηση;
-
00:01 Γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι;
-
26/10 Ακτή Ελεφαντοστού: Ο Αλασάν Ουαταρά επανεκλέγεται πρόεδρος από τον πρώτο γύρο, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
-
26/10 Αργεντινή: Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν λεωφορείο έπεσε από γέφυρα σε ποταμό
-
26/10 Διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων θα επιδιώξει το Μόναχο, μετά από σχετικό δημοψήφισμα
-
Μίνι μάρκετ με τζίρους μαμούθ
-
Πλειστηριασμοί: Τα ακίνητα που δεν βρήκαν αγοραστή και επιστρέφουν στο σφυρί
-
Το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει – Τα μεγέθη των ελεύθερων καναλιών
-
Απλοποιείται ο οικοδομικός κανονισμός μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ
-
Τη Δευτέρα στην Τουρκία ο Στάρμερ - Ολοκληρώνει τη συμφωνία για την πώληση 40 Eurofighter
-
Μπέσεντ: Η Κίνα θα καθυστερήσει τους περιορισμούς στις σπάνιες γαίες για ένα χρόνο, θα ξαναρχίσει τις αγορές αμερικανικής σόγιας
-
Ο Τραμπ στην Νοτιοανατολική Ασία - Τι συμφωνίες υπέγραψε, οι όροι τους
-
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με αυγά στον Μ. Βορίδη μέσα σε εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης
-
Κοντά σε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ και Κίνα - "Οριστικοποιούμε τις λεπτομέρειες"
-
"Καφε - οικονομία" η Ελλάδα με στροφή σε κλάδους χαμηλής παραγωγικότητας όπως η εστίαση και ο τουρισμός
-
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με αυγά στον Μ. Βορίδη μέσα σε εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης (54)
-
Η Ρωσία πραγματοποίησε δοκιμή νέου πυρηνοκίνητου πυραύλου κρουζ (43)
-
"Καφε - οικονομία" η Ελλάδα με στροφή σε κλάδους χαμηλής παραγωγικότητας όπως η εστίαση και ο τουρισμός (23)
-
Τη Δευτέρα στην Τουρκία ο Στάρμερ - Ολοκληρώνει τη συμφωνία για την πώληση 40 Eurofighter (13)
-
Μίνι μάρκετ με τζίρους μαμούθ (11)
-
Απλοποιείται ο οικοδομικός κανονισμός μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ (9)
-
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων (7)
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκαν τέσσερις από τους 12 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν χθες (5)
-
Οι πολιτικές εξελίξεις θα κρίνουν τα επόμενα μέτρα στήριξης (5)
-
Γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι; (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ