Συνεχης ενημερωση
Η Διοίκηση της ΕΥΑΘ ΑΕ σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει ότι με την υπ. αριθ. 576/2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προχωρά σε νέα εταιρική δομή με ισχύ από τις αρχές Ιανουάριου 2020.
Συγκεκριμένα:
• Δημιουργείται Γενική Διεύθυνση Εγκαταστάσεων & Λειτουργίας Δικτύων Ύδρευσης και Αποχέτευσης.
• Δημιουργούνται ανεξάρτητες Διευθύνσεις Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης.
• Δημιουργείται Διεύθυνση Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
• Ενισχύεται η Διεύθυνση Έργων με την ανάληψη της ευθύνης του στρατηγικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης της εταιρίας.
• Δημιουργείται Επιτελική Μονάδα Κανονιστικής Συμμόρφωσης (Compliance) και Διαχείρισης Κινδύνων & Κρίσεων με απευθείας αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Με αυτές τις αλλαγές, η ΕΥΑΘ ΑΕ, δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης δικτύων και εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης στη χώρα, μετασχηματίζεται οργανωτικά και εκσυγχρονίζει το διοικητικό της μοντέλο, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό έργο μιας εταιρίας η οποία, με βασικό μέτοχο το δημόσιο, διαχειρίζεται ένα δημόσιο αγαθό – στοιχείο ζωής, το νερό και η οποία, όμως, πρέπει να λειτουργήσει και ως μια σύγχρονη εισηγμένη εταιρία.
Νάρκισος Γεωργιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος: "Η νέα δομή μας καθιστά πιο αποτελεσματικούς και ευέλικτους, με στόχο να διασφαλίσουμε μια επιτυχημένη μετάβαση στην διαχείριση υδάτων και λυμάτων του μέλλοντος, εφαρμόζοντας μία βιώσιμη, αναπτυξιακή στρατηγική με επίκεντρο πάντα το περιβάλλον και τον καταναλωτή".
-
19:37 ΑΑΔΕ: Νέα σημαντική μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα - Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
-
19:30 Ουκρανικό πλήγμα σε ένα από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ρωσίας - Εκρήξεις και φωτιά
-
19:26 Στο "κόκκινο" οι ευρωαγορές εν μέσω γεωπολιτικών εντάσεων
-
19:13 Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, María Angela Holguín Cuéllar
-
19:11 Τουρκία: Ξεκινά στις 9 Μαρτίου η δίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου και άλλων 401 κατηγορουμένων
-
19:07 Ζελένσκι: Η ομάδα εργασίας για τις εγγυήσεις ασφάλειας θα έχει συνομιλίες στη Γερμανία
-
19:00 Όλ. Κεφαλογιάννη: "Η Ελλάδα πρωτοπορεί στη βιώσιμη αεροπορική ανάπτυξη" – Ολοκληρώθηκε το "Route 25" του ΔΑΑ
-
18:57 Σπατάλες και κρούσματα κακοδιαχείρισης στο γερμανικό Δημόσιο
-
18:40 Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες - Τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας πριν την αυριανή πανελλαδική συνέλευση της Νίκαιας
-
18:24 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραπέμπει την Ελλάδα στο Δικαστήριο της ΕΕ για μη εφαρμογή των διαδικασιών πλοήγησης βάσει επιδόσεων (PBN) στα ελληνικά αεροδρόμια
-
Το μεγάλο ξύπνημα στο ταμπλό
-
Τι φέρνει για την Ελλάδα η προεδρία του Eurogroup
-
Όρμπαν για πάγωμα ρωσικών περιουσιακών στοιχείων: "Οι Βρυξέλλες θα διαβούν σήμερα τον Ρουβίκωνα"
-
Γαλλία: Η δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων "για όσο χρειαστεί" είναι μια "σημαντική απόφαση"
-
Δημοσκόπηση με αλλαγή αρχηγών: Πέφτει η Ν.Δ- Ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ
-
Γιατί η Nova πάει στα δικαστήρια την ΕΕΤΤ – Το έντονο παρασκήνιο και οι κόντρες
-
Μελέτη: Γιατί οι τιμές του ρεύματος στην Ελλάδα είναι υψηλές
-
Η στρατηγική συνεννόηση Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου και ΗΠΑ ως νέο μοντέλο ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης της Ε.Ε.
-
Καλωσήρθαμε στον σκληρό πυρήνα
-
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν ανακοινώνει την κατάληψη της Σίβερσκ
-
Καλωσήρθαμε στον σκληρό πυρήνα (109)
-
Τι φέρνει για την Ελλάδα η προεδρία του Eurogroup (65)
-
Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας καταθέτει αγωγή κατά του Euroclear - "Παράνομα" τα σχέδια της ΕΕ για τα ρωσικά assets (37)
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρόεδρος της Εξεταστικής θα ζητήσει παραπομπή της Ζ. Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή Δεοντολογίας (19)
-
Μελέτη: Γιατί οι τιμές του ρεύματος στην Ελλάδα είναι υψηλές (14)
-
Le Monde: Η Ουκρανία έτοιμη να αποδεχτεί αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στο Ντονμπάς (10)
-
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Κρήτη με 15 συλλήψεις (10)
-
FT: Ένταξη-εξπρές της Ουκρανίας στην ΕΕ τον Ιανουάριο του 2027 προβλέπει το προσχέδιο ειρηνευτικής συμφωνίας (8)
-
Η ΕΕ "ξηλώνει" την απαγόρευση βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων από το 2035 (8)
-
Πρόσθετο τέλος 3 ευρώ στα δέματα των Shein και Temu επέβαλε η ΕΕ (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ