Συνεχης ενημερωση
Γνωστοποίηση Συναλλαγών Ρυθμιζόμενη Πληροφορία Η εταιρεία UNIBIOS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ γνωστοποιεί, μετά από σχετική ενημέρωση, ότι:
Ο Ορφέας Μαυρίκιος Αντιπρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας μας και Διευθύνων Σύμβουλος προέβη σε αγορά 123.668 δικαιωμάτων προτίμησης για την συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας μας (ISIN GRX084003052) έναντι συνολικής αξίας €10.729,37 με τιμή 0,0868 ανά δικαίωμα. Η συναλλαγή έγινε την Τετάρτη 7-8-2019.
Ο Ορφέας Μαυρίκιος Αντιπρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας μας και Διευθύνων Σύμβουλος προέβη σε αγορά 10.020 μετοχών της Εταιρίας μας (ISIN GRS084003011) έναντι συνολικής αξίας €3.891 με μέση τιμή 0,3884 ανά μετοχή. Η συναλλαγή έγινε την Τετάρτη 7-8-2019.
Ο Ορφέας Μαυρίκιος Αντιπρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας μας και Διευθύνων Σύμβουλος προέβη σε πώληση 2.000 δικαιωμάτων προτίμησης για την συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας μας (ISIN GRX084003052) έναντι συνολικής αξίας €78,80 με τιμή 0,0394 ανά δικαίωμα. Η συναλλαγή έγινε την Τετάρτη 7-8-2019.
Η εταιρία "Ορφέας Μαυρίκιος και Συνεργάτες Μ.ΙΚΕ" που είναι πρόσωπο στενού δεσμού με τον κύριο Ορφέα Μαυρίκιο Αντιπρόεδρο του ΔΣ της εταιρίας μας και Διευθύνοντα Σύμβουλο προέβη σε πώληση 119.940 δικαιωμάτων προτίμησης για την συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας μας (ISIN GRX084003052) έναντι συνολικής αξίας €10.512,94 με τιμή 0,0876 ανά δικαίωμα. Η συναλλαγή έγινε την Τετάρτη 7-8-2019.
Η εταιρία "Ορφέας Μαυρίκιος και Συνεργάτες Μ.ΙΚΕ" που είναι πρόσωπο στενού δεσμού με τον κύριο Ορφέα Μαυρίκιο Αντιπρόεδρο του ΔΣ της εταιρίας μας και Διευθύνοντα Σύμβουλο προέβη σε πώληση 16.000 μετοχών (ISIN GRS084003011) έναντι συνολικής αξίας €6.194 με τιμή 0,3871 ανά μετοχή. Η συναλλαγή έγινε την Τετάρτη 7-8-2019.
Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται στα πλαίσια της γνωστοποίησης των συναλλαγών των προσώπων όπως προβλέπεται από το άρθρο 19 του Κανονισμού(ΕΕ) αριθ. 596/2014 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της16ης Απριλίου2014 για την κατάχρηση της αγοράς και την απόφαση 3/347/12-7-2005 του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς επίσης σύμφωνα με τον Ν.3556/2007 σε συνδυασμό με την διάταξη του άρθρου 11 της απόφασης 1/434/3-7-2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς περί διάχυσης ρυθμιζόμενων πληροφοριών.
-
13:32 ΕΕ: Τρομοκρατική οργάνωση οι "Φρουροί της Επανάστασης"
-
13:28 Ν. Τσάφος: Η Ελλάδα μπορεί να στείλει LNG σε πολλούς εταίρους
-
13:17 Ν. Δένδιας: Ανανεώνουμε τη Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης με τη Γαλλία - Επενδύουμε στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας
-
13:14 Πορτογαλία: Πέντε νεκροί από την κακοκαιρία Κριστίν - 450.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα
-
13:10 ΤτΕ: Αυξημένες κατά €6,325 δισ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Δεκέμβριο
-
13:05 Το Ιράν ως όριο στην αμερικανική ισχύ
-
13:05 Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο - Το ισοζύγιο των επενδυτικών ρίσκων στην Ελλάδα
-
12:52 Η Ρωσία επέστρεψε 1.000 σορούς στην Ουκρανία
-
12:50 Μικρή αύξηση 1,7% του τζίρου στο λιανεμπόριο τον Νοέμβριο με "βαρίδι" τα καύσιμα
-
12:50 ΕΛΣΤΑΤ: Ετήσια μείωση 2,1% του δείκτη παραγωγού τον Δεκέμβριο
-
Η "προέλαση των ρομπότ" στο ουκρανικό μέτωπο: Ρώσοι στρατιώτες παραδίνονται σε μηχανήματα
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο
-
Η ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας πλησιάζει.. αλλά όχι για όσα είναι κρίσιμα
-
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο μετατρέπονται σε αόριστης διάρκειας
-
Εμφιαλωμένο νερό: Ανατροπές στο top10 το 2025 - Ποιοι δροσίστηκαν και ποιοι ζορίστηκαν
-
HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας"
-
Goldman Sachs: Πόσα κεφάλαια θα φύγουν, πόσα θα μπουν από την αναβάθμιση του Χ.Α. – Η χρυσή 5άδα της MSCI και η χρυσή 9άδα του FTSE
-
Από τα ευρωπαϊκά projects στη ζώνη των μεγάλων έργων
-
Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή
-
Ποιες Πεσμεργκά; Φρη Μπαλεστάιν! (73)
-
Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή (15)
-
Μη με σκοτώνετε άλλο, πέθανα κ. Υπουργέ (11)
-
Αλλάζει η Ελλάδα σε 15 μήνες; (8)
-
HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας" (7)
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο (6)
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού (5)
-
Θεατρινισμοί και φιέστες άλλων εποχών (5)
-
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο μετατρέπονται σε αόριστης διάρκειας (3)
-
Joshua Volz (Απεσταλμένος ΗΠΑ): Θέλουμε ο Κάθετος Διάδρομος να περάσει από τις σταγόνες στην πλημμύρα φυσικού αερίου (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ