Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Απρ-2019 16:44

  ΕΛΤΕΧ Άνεμος: Ολοκλήρωση διαδικασιών δημοσιότητας του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης με ΕΛΛΑΚΤΩΡ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ανώνυμη εταιρεία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" ("ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ") ανακοινώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοσιότητας του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, με βάση το οποίο η "EΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ("ΕΛΛΑΚΤΩΡ") θα απορροφήσει την ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις των άρθρων 68 επ. του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993, όπως ισχύουν.

  Από σήμερα, 18 Απριλίου 2019, τα κατωτέρω έγγραφα είναι στη διάθεση των μετόχων της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.eltechanemos.gr/investor-relations/merger/), καθώς και στην έδρα της στην Κηφισιά Αττικής, οδός Ερμού 25, Τ.Κ. 145 64 (τηλ. 210 8184600):

  1. το από 18.03.2019 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης μεταξύ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ,
  2. ο ισολογισμός μετασχηματισμού της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ με ημερομηνία 31.12.2018,
  3. οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και οι εκθέσεις διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου των τριών (3) τελευταίων χρήσεων της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ,
  4. η από 15.03.2019 επεξηγηματική έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ προς τους μετόχους αυτής ως προς το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης,
  5. η από 12.03.2019 έκθεση της ελεγκτικής εταιρείας "RSM GREECE Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές και Σύμβουλοι Επιχειρήσεων" επί του ισολογισμού μετασχηματισμού της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών της στοιχείων κατά την 31.12.2018 και
  6. η από 12.03.2019 έκθεση της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας "Alpha Bank A.E." για λογαριασμό της EΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ για τη διατύπωση γνώμης για το δίκαιο, εύλογο και λογικό της σχέσης ανταλλαγής των μετοχών.

  Καλούνται οι μέτοχοι της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ να λάβουν γνώση των ανωτέρω εγγράφων, τα οποία θα παραμείνουν στη διάθεσή τους μέχρι την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ που θα κληθεί να αποφασίσει επί της συγχώνευσης. Για την ημερομηνία συνεδρίασης αυτής της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ.

  Η ολοκλήρωση της συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση της λήψης των εγκρίσεων που απαιτούνται κατά νόμο από τις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων εκάστης εκ των συγχωνευόμενων εταιρειών και τις αρμόδιες αρχές, καθώς και την πλήρωση των ουσιαστικών και τυπικών προϋποθέσεων που προβλέπονται στις συμβατικές και λοιπές έννομες σχέσεις των συγχωνευόμενων εταιρειών ή απορρέουν από αυτές.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων