Συνεχης ενημερωση
Μετά από είκοσι τέσσερα χρόνια (Νοέμβριος 1994 – Νοέμβριος 2018) το ταξίδι της ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΑΤΕ στο χρηματιστήριο Αθηνών φαίνεται ότι φθάνει στο τέλος του. Η ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΑΤΕ παρά τις προσπάθειές της Διοίκησης και των εργαζομένων δεν μπόρεσε να αποφύγει τις συνέπειες της μεγάλης μείωσης του κατασκευαστικού αντικειμένου μετά το 2008 καθώς και της γενικότερης οικονομικής κρίσης από το 2009 ως και σήμερα .
Οι προσπάθειες που κατέβαλε η Διοίκηση της εταιρείας σε συνεργασία με τις πιστώτριες Τράπεζες, οδήγησαν στην Διαδικασία Εξυγίανσης με βάση τις διατάξεις του άρθρου 106β του πτωχευτικού κώδικα, η οποία ευρίσκεται σε εξέλιξη. Εν τω μεταξύ η εταιρεία εξακολουθεί να εργάζεται στο εξειδικευμένο αντικείμενο της με πολύ μειωμένο κύκλο εργασιών και το απολύτως απαραίτητο προσωπικό, τηρώντας όλες τις τυπικές υποχρεώσεις ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού (Δημοσιεύσεις,Ισολογισμών, λογιστικών καταστάσεων κλπ).
Με βάση τα προαναφερόμενα η εταιρεία δεν είναι σε θέση υποβολής αιτήματος επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών της στο επόμενο χρονικό διάστημα καθώς δεν καλύπτονται οι προϋποθέσεις επαναδιαπραγμάτευσης.
Εφόσον το χρηματιστήριο αποφασίσει την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας το μετοχολόγιο θα τηρείται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από το αρμόδιο τμήμα (αρμόδιος κ. Βασίλειος Ραγκαβάς τηλ. 210 6680617, e-mail: ragavasv@edrasis.gr) κάνοντας χρήση του ισχύοντος προγράμματος όπως τηρείται σήμερα με απ' ευθείας καταχωρήσεις για τις πραγματοποιούμενες μεταβολές για τις οποίες θα υπάρχει η προβλεπόμενη ενημέρωση εκ μέρους των μετοχών μας και με την επίβλεψη της δικηγόρου της εταιρείας μας.
-
12:19 Ακόμα χαμηλότερα η ανεργία - Στο 7,5% τον Δεκέμβριο
-
12:14 Στ. Παπασταύρου: Στα μέσα Φεβρουαρίου οι υπογραφές για έρευνες νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου
-
12:00 Στάρμερ και Σι συζήτησαν για τους δασμούς, τα ταξίδια χωρίς βίζα ενώ αναφέρθηκαν στην κράτηση του Τζίμι Λάι
-
11:39 Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο μετατρέπονται σε αόριστης διάρκειας
-
11:36 ΗΠΑ: Ξεκινούν και πάλι την παροχή επισιτιστικής βοήθειας στη Σομαλία
-
11:32 Ομαδικές αγωγές ετοιμάζει το ΙΝΚΑ κατά του ΔΕΔΔΗΕ για τις ρευματοκλοπές
-
11:29 Παραίτηση Αυλωνίτη από κόμμα Κασσελάκη με καρφιά
-
11:18 Χρηματιστήριο: Συνέχεια της ανόδου με rotatiοn τίτλων
-
11:18 Η Πειραιώς ενισχύει το πλαίσιο ποιότητας και βιωσιμότητας προμηθειών με τις πιστοποιήσεις ISO 9001 & ISO 20400
-
11:16 Γερμανία: Αναιμική ανάπτυξη και το 2026
-
Η "προέλαση των ρομπότ" στο ουκρανικό μέτωπο: Ρώσοι στρατιώτες παραδίνονται σε μηχανήματα
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο
-
Εμφιαλωμένο νερό: Ανατροπές στο top10 το 2025 - Ποιοι δροσίστηκαν και ποιοι ζορίστηκαν
-
Η ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας πλησιάζει.. αλλά όχι για όσα είναι κρίσιμα
-
HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας"
-
Από τα ευρωπαϊκά projects στη ζώνη των μεγάλων έργων
-
Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή
-
"Καμπάνα" στον e-ΕΦΚΑ για λάθος ένσημα σε ασφαλισμένη που της στέρησε τη σύνταξη
-
Goldman Sachs: Πόσα κεφάλαια θα φύγουν, πόσα θα μπουν από την αναβάθμιση του Χ.Α. – Η χρυσή 5άδα της MSCI και η χρυσή 9άδα του FTSE
-
Ποιες Πεσμεργκά; Φρη Μπαλεστάιν! (54)
-
Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή (13)
-
Μη με σκοτώνετε άλλο, πέθανα κ. Υπουργέ (10)
-
Αλλάζει η Ελλάδα σε 15 μήνες; (8)
-
HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας" (7)
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού (4)
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο (4)
-
Θεατρινισμοί και φιέστες άλλων εποχών (4)
-
Ομαδικές αγωγές ετοιμάζει το ΙΝΚΑ κατά του ΔΕΔΔΗΕ για τις ρευματοκλοπές (2)
-
Ποια ταμεία είναι στην πρώτη 10άδα με τις υψηλότερες μέσες συντάξεις - Η λίστα μετά τις αυξήσεις (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ