Δευτέρα, 31-Ιουλ-2017 16:05

Χρηματιστήριου Αθηνών

Κορωπί, 31.07.2017

Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 31η Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων  της ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε., στα γραφεία της Εταιρείας, στο Κορωπί, στο 47ο Χλμ. Αττικής Οδού, κατόπιν της από 04ης Ιουλίου 2017, πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Παρέστησαν νόμιμα 10 μέτοχοι της Εταιρείας που εκπροσωπούν 657.036 ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 7.847.611 κοινών ονομαστικών μετοχών με ποσοστό 8.37%.

Συνέπεια αυτού δεν υπήρξε η απαιτούμενη  εκ του νόμου απαρτία για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ως εκ τούτου αναβάλλεται για την Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση για όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης ,  που έχει προσδιοριστεί με την ίδια πρόσκληση στις 18η Αυγούστου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 στον ίδιο τόπο και χώρο.

Με εκτίμηση,

Για την ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.

Κωνσταντίνος Ψαλλίδας

Πρόεδρος Δ.Σ. & Δ/νων Σύμβουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ.