Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 15-Ιουν-2017 13:52

  Αστήρ Παλάς: Γνωστοποίηση αλλαγής ανωτάτων διευθυντικών στελεχών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ
  ΑΛΛΑΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ

  H "ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ" ανακοινώνει ότι, την 06/06/2017, ο κ. Πολυχρόνης Γριβέας αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

  Η εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Γριβέα για τη δεκαετή συμβολή του σε ευρύ φάσμα εταιρικών ζητημάτων και στην εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας, τόσο σε ζητήματα επιχειρησιακής όσο και στρατηγικής φύσεως. Επιπροσθέτως, η συμμετοχή του στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας και στην επακόλουθη διαδικασία διαγραφής από το Χρηματιστήριο Αθηνών, απεδείχθη καθοριστική.

  H "ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάθεση των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου στον κ. Jeffrey Macdonald, κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.

  Ο κ. Macdonald διαθέτει εικοσαετή διεθνή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και της ανάπτυξης ακινήτων. Κατά τη διάρκεια της επιτυχούς σταδιοδρομίας του, κατείχε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον διεθνή χώρο, όπως η Ikos Development (θυγατρική της Oaktree Capital), ο Όμιλος Libra, η Emaar Properties, και η Lamda Development.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων