Συνεχης ενημερωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΘ Α.Ε.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την 8η Ιουνίου 2017 στο Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε. (πρώην Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης), πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, στην οποία παρέστησαν νόμιμα,, αυτοπροσώπως ή διά αντιπροσώπου, 13 μέτοχοι εκπροσωπώντας 30.226.526 μετοχές, ήτοι ποσοστό 83,27% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και η οποία έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις.
1. Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και Ορκωτών Ελεγκτών για την 16η Εταιρική χρήση (1-1-2016 έως 31-12-2016).
2. Απήλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Ορκωτούς Ελεγκτές από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της τελευταίας Διαχειριστικής Χρήσης (1-1-2016 έως 31-12-2016).
3. Κατόπιν προτάσεως του κύριου μετόχου ενέκρινε τη διανομή πρώτου μερίσματος στους μετόχους της εταιρείας 0,114 ευρώ ανά μετοχή και πρόσθετου μερίσματος 0,114 ευρώ ανά μετοχή, κατά συνέπεια συνολικά θα διανεμηθεί ως μέρισμα το ποσό των 0,228 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο μετά την παρακράτηση του φόρου 15%, το πληρωτέο μέρισμα θα ανέλθει σε 0,1938 ευρώ. Η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 29η Ιουνίου 2017 και η καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την 6η Ιουλίου 2017.
4. Επικύρωσε την εκλογή του μέλους Γκόγκου Παναγιώτη ως Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους σε αντικατάσταση του κ. Αντωνιάδη Ιωάννη.
5. Επανακαθόρισε τις ιδιότητες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίζοντας ότι η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Στυλιανή Βαλάνη, η οποία είχε εκλεγεί από την Γενική Συνέλευση της 11.5.2016, να οριστεί ως μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
6. Όρισε ως Επιτροπή Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γκόγκο Παναγιώτη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Τανιμανίδου Στεφανία, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος και Τσιωνά Ιωάννη, Μη Εκτελεστικό Μέλος.
7. Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της γραμματέως κατά την εταιρική χρήση 2016 και προενέκρινε τις αμοιβές του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, Αντιπροέδρων, των Μελών και του Γραμματέα Δ.Σ. κατά την εταιρική χρήση 2017, στα ίδια επίπεδα με αυτά του 2016.
8. Εξέλεξε την Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών GRANT THORTON A.E., για τον τακτικό και φορολογικό έλεγχο, για τη χρήση 2017 και ενέκρινε τις αμοιβές τους.
9. Έγιναν διάφορες ανακοινώσεις από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας για την τρέχουσα διαχειριστική περίοδο της Εταιρείας.
-
23:13 Ο τεχνολογικός κλάδος "βυθίζει" τη Wall
-
23:02 Ο Κάρολος μίλησε πρώτη φορά για τον καρκίνο: "Η θεραπεία μου θα μειωθεί από το νέο έτος"
-
23:02 WSJ: Γουόρς και Χάσετ τα φαβορί του Τραμπ για την προεδρία της Fed
-
22:49 Εβδομαδιαίες απώλειες 4% για το πετρέλαιο λόγω ανησυχιών για υπερπροσφορά
-
22:48 Μυθική προσφορά εξαγοράς της Γιουβέντους από την Tether – Επενδύει 1 δισ. ευρώ
-
22:25 Υπέρ του τερματισμού των εχθροπραξιών και της προστασίας των αμάχων στην ΛΔ Κονγκό τάχθηκε η Ελλάδα
-
22:02 The Atlantic: Οι ΗΠΑ έδωσαν στην Ουκρανία το "πράσινο φως" να χτυπήσει τον "σκιώδη στόλο" του Πούτιν
-
22:01 Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
-
21:50 Κ. Πιερρακάκης για προεδρία στο Eurogroup: "Ανήκει στην Ελλάδα που άντεξε και προχώρησε - Η Ευρώπη χρειάζεται πυξίδα"
-
21:44 Ελυζέ: Ζητούνται εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για το εδαφικό
-
Όρμπαν για πάγωμα ρωσικών περιουσιακών στοιχείων: "Οι Βρυξέλλες θα διαβούν σήμερα τον Ρουβίκωνα"
-
Το μεγάλο ξύπνημα στο ταμπλό
-
Τι φέρνει για την Ελλάδα η προεδρία του Eurogroup
-
Γαλλία: Η δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων "για όσο χρειαστεί" είναι μια "σημαντική απόφαση"
-
Δημοσκόπηση με αλλαγή αρχηγών: Πέφτει η Ν.Δ- Ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ
-
Η στρατηγική συνεννόηση Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου και ΗΠΑ ως νέο μοντέλο ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης της Ε.Ε.
-
Γιατί η Nova πάει στα δικαστήρια την ΕΕΤΤ – Το έντονο παρασκήνιο και οι κόντρες
-
Μελέτη: Γιατί οι τιμές του ρεύματος στην Ελλάδα είναι υψηλές
-
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν ανακοινώνει την κατάληψη της Σίβερσκ
-
Η ΕΕ "ξηλώνει" την απαγόρευση βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων από το 2035
-
Καλωσήρθαμε στον σκληρό πυρήνα (114)
-
Τι φέρνει για την Ελλάδα η προεδρία του Eurogroup (69)
-
Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας καταθέτει αγωγή κατά του Euroclear - "Παράνομα" τα σχέδια της ΕΕ για τα ρωσικά assets (39)
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρόεδρος της Εξεταστικής θα ζητήσει παραπομπή της Ζ. Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή Δεοντολογίας (23)
-
Μελέτη: Γιατί οι τιμές του ρεύματος στην Ελλάδα είναι υψηλές (15)
-
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Κρήτη με 15 συλλήψεις (14)
-
FT: Ένταξη-εξπρές της Ουκρανίας στην ΕΕ τον Ιανουάριο του 2027 προβλέπει το προσχέδιο ειρηνευτικής συμφωνίας (11)
-
Πρόσθετο τέλος 3 ευρώ στα δέματα των Shein και Temu επέβαλε η ΕΕ (10)
-
Le Monde: Η Ουκρανία έτοιμη να αποδεχτεί αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στο Ντονμπάς (10)
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον "Φραπέ" μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας - Ύποπτος και για απείθεια (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ