Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 28-Δεκ-2015 15:57

  Εθνική Πανγαία: Ανακοίνωση για συγχώνευση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία "Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" (η Απορρoφώσα Εταιρεία) κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την έναρξη προπαρασκευαστικών ενεργειών για τη συγχώνευση δι’ απορρόφησης από αυτήν της εταιρείας με την επωνυμία "ΚΑΡΕΛΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ" (η προς Απορρόφηση Εταιρεία).

  Η Απορροφώσα Εταιρεία κατέχει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της προς Απορρόφηση Εταιρείας. Η σχεδιαζόμενη συγχώνευση έχει προταθεί να πραγματοποιηθεί με ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των ως άνω αναφερόμενων εταιρειών, με συνδυασμένη εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 68 επ., και ιδίως 78, παρ. 2 του κ.ν. 2190/1920 και του ν. 2166/1993, όπως ισχύουν.

  Η 31.12.2015 έχει οριστεί ως ημερομηνία μετασχηματισμού, ενώ η ελεγκτική εταιρεία ΠΡΑΙΣΓΟΥΟΤΕΡΧΑΟΥΣΚΟΥΠΕΡΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ θα πραγματοποιήσει τον έλεγχο του ισολογισμού μετασχηματισμού της προς Απορρόφηση Εταιρείας. Εκτιμάται ότι η σχεδιαζόμενη συγχώνευση θα έχει ολοκληρωθεί εντός 4 μηνών.

  Η ολοκλήρωσή της σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από τη λήψη εταιρικών αποφάσεων που θα οριστικοποιήσουν τη διαδικασία και θα εγκρίνουν τη συγχώνευση καθώς και από την έγκριση της Συγχώνευσης από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Η Απορροφώσα Εταιρεία δεσμεύεται να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την πρόοδο των σχετικών εργασιών και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με την ισχύουσα εταιρική και χρηματιστηριακή νομοθεσία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020