Παρασκευή, 18-Δεκ-2015 18:10

ΕΧΑΕ: Δελτίο Τύπου Διοικούσας Επιτροπής Χρηματιστηριακών Αγορών

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του, γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εταιρικές πράξεις:

Προσωρινή παύση διαπραγμάτευσης των 14.074.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "MIG REAL ESTATE Α.Ε.Ε.Α.Π." (ISIN:GRS509003000), κατόπιν αύξησης μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της μη εισηγμένης εταιρίας "ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ", με την έκδοση 255.494.534 νέων κοινών  ονομαστικών μετοχών. Η ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων (record date) για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 και έναρξης διαπραγμάτευσης του συνόλου των νέων μετοχών της εταιρίας είναι η Τετάρτη  30 Δεκεμβρίου 2015. Από την ίδια ημερομηνία, η επωνυμία της εισηγμένης εταιρίας θα αλλάξει σε "ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ", με διακριτικό τίτλο "ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ Α.Ε.Ε.Α.Π.".

Έναρξη διαπραγμάτευσης 2.263.325 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" (ISIN:GRS314003005), κατόπιν αύξησης μετοχικού κεφαλαίου λόγω μετατροπής 1.478.302 ομολογιών.