Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία Info-Quest A.E.B.E. ανακοινώνει σύμφωνα με το άρθρο 279 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της της 5ης Ιουνίου 2007, το μέρισμα για τη χρήση 2006 ανέρχεται σε 0,05 Ευρώ ανά μετοχή.
Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 8ης Ιουνίου 2007. Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007. Κατά συνέπεια, από την ημέρα αυτή οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.
Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2007 από την πληρώτρια τράπεζα ALPHA BANK, ως ακολούθως: 1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α. 2. Μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της ALPHA BANK για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους ή για όσους δεν έχει καταστεί δυνατή η πληρωμή του μερίσματος από τους χειριστές τους.
Η είσπραξη του μερίσματος μπορεί να γίνει μέχρι 31.12.2012 και πραγματοποιείται με τη κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή-Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας , είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κκ μέτοχοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Μετόχων της εταιρίας (τηλ. 211-999-4749).
-
14:53 Νέα συνάντηση του "συναπισμού των προθύμων" την Πέμπτη για την Ουκρανία
-
14:50 Σκληραίνει τη γραμμή της η ΕΕ ενάντια στη διακίνηση μεταναστών - Μήνυμα φον ντερ Λάιεν από τις Βρυξέλλες
-
14:44 Ν. Παπαθανάσης: "Δεν θα υπάρξει αγρότης που να μην πάρει τα λεφτά που δικαιούται"
-
14:37 Δίκη Novartis: Ασυνήθιστο περιστατικό με βίντεο για "απαγωγή" της Ευγενίας Μανωλίδου
-
14:36 Το "Δώρο Αγάπης" της ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει 10 χρόνια και στηρίζει το Make-A-Wish Ελλάδος
-
14:30 Νέο βέτο του γιου του Μάνου Χατζιδάκι: Ζητά να αποσυρθεί προτομή του πατέρα του
-
14:30 Citroen ELO: Το πρωτοποριακό minivan που θέλουμε να δούμε στην παραγωγή (video)
-
14:20 Ένταση στην Πάτρα – Μπλόκο της ΕΛΑΣ στους αγρότες πριν τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
-
14:18 SKY express: Εγκαινιάζει τις απευθείας πτήσεις προς Αμβούργο
-
14:14 Δ. Μιχαηλίδου: Νωρίτερα θα καταβληθούν τα επιδόματα φέτος τα Χριστούγεννα
-
Επίθεση Anadolu κατά Ελλάδας με... μυθολογία για την "εχθρική στάση ενάντια στη σύμμαχο" Τουρκία
-
Στο κατώφλι της έκρηξης, λίγο πριν την απότομη μετατόπιση προς τα 10+
-
Θα σας πλακώσουμε στο ξύλο!
-
Fourlis: Πού ανοίγουν 3 νέα IKEA και 15 Foot Locker το 2026 – Το ερωτηματικό για Holland & Barrett
-
Η βία των αγροτών
-
Bloomberg: Η "κούρσα" Κ. Πιερρακάκη για την προεδρία του Eurogroup ευκαιρία ευρωπαϊκής αποκατάστασης της Ελλάδας
-
Αγροτικό, αριθμοί και πραγματικότητα
-
Βενέτης: Η εξαγορά φάρμας και τα σχέδια για το παγωτό Δωδώνη - Γιατί υποχώρησαν τα κέρδη
-
Άδ. Γεωργιάδης στη δίκη Novartis: Δόλιοι και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί ότι είχα λάβει 2 εκατ. ευρώ
-
Aktor: Το ομόλογο των 140 εκατ. ευρώ και οι προβλέψεις για το 2026
-
Θα σας πλακώσουμε στο ξύλο! (107)
-
ΟΟΣΑ: Μεγάλη εξάρτηση της Ελλάδας από τους έμμεσους φόρους - Οι ασφαλιστικές εισφορές από τις υψηλότερες μεταξύ των χωρών-μελών του Οργανισμού (39)
-
Η βία των αγροτών (13)
-
Επίθεση Anadolu κατά Ελλάδας με... μυθολογία για την "εχθρική στάση ενάντια στη σύμμαχο" Τουρκία (11)
-
Μ. Βορίδης: Ο εισαγγελέας είπε το αυτονόητο για τα μπλόκα – Οι αγρότες να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου (8)
-
Bloomberg: Η "κούρσα" Κ. Πιερρακάκη για την προεδρία του Eurogroup ευκαιρία ευρωπαϊκής αποκατάστασης της Ελλάδας (6)
-
Η υποστήριξη του Τραμπ διχάζει την ευρωπαϊκή ακροδεξιά - Τη ζητά η γερμανική AfD, την αποκηρύσσει η Λεπέν (5)
-
Σε πλήρη κλιμάκωση τα αγροτικά μπλόκα - Στο επίκεντρο ο Βόλος και η εισαγγελική παρέμβαση (5)
-
Ποιοι δικαιούνται τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία και θα λάβουν το SMS (5)
-
Αγροτικό, αριθμοί και πραγματικότητα (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ