Συνεχης ενημερωση
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την 29η Ιουνίου 2015 στο Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε. (πρώην Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης), πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, στην οποία παρέστησαν νόμιμα αυτοπροσώπως ή διά αντιπροσώπου 6 μέτοχοι εκπροσωπώντας 28.863.829 μετοχές, ήτοι ποσοστό 79,51% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και η οποία έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις.
1. Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και Ορκωτών Ελεγκτών για την 14η Εταιρική χρήση (1-1-2014 έως 31-12-2014).
2. Απήλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Ορκωτούς Ελεγκτές από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της τελευταίας Διαχειριστικής Χρήσης (1-1-2014 έως 31-12-2014).
3. Ενέκρινε τη διανομή μερίσματος στους μετόχους της εταιρείας 0,24 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο μετά την παρακράτηση του φόρου 10%, το πληρωτέο μέρισμα θα ανέλθει σε 0,216 ευρώ. Η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 13η Ιουλίου 2015. Ως ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος (record date) είναι οι εγγεγραμένοι στο ΣΑΤ επενδυτές κατά την 14η Ιουλίου 2015 και η καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την 20η Ιουλίου 2015.
4. Ενέκρινε την εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο.
3. Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της γραμματέως κατά την εταιρική χρήση 2014 και προενέκρινε αμοιβές Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, μελών και γραμματέα Δ.Σ. κατά την εταιρική χρήση 2015.
4. Εξέλεξε την Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών GRANT THORTON AE, για τον τακτικό και φορολογικό έλεγχο, για τη χρήση 2015 και ενέκρινε τις αμοιβές τους.
5. Όσον αφορά τα θέματα 4,6 και 7, της ημερήσιας διάταξης της Συνέλευσης, Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Εκλογή δύο (2) Ανεξάρτητων μη Εκτελεστικών Μελών και Ορισμός Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν.3693/2008, ο κύριος μέτοχος υπέβαλε κατά το άρθρο 39 του ν.2190/1920 ως ισχύει, αίτημα αναβολής της συζήτησης για της 21 Ιουλίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. στο Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε. (πρώην Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης). Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 39 του 2190/1920 όπως ισχύει η μετά από αναβολή Γενική Συνέλευση αποτελεί συνέχιση της προηγούμενης και δεν απαιτείται η επανάληψη των διατυπώσεων δημοσίευσης της πρόσκλησης των Μετόχων, σε αυτή μπορούν να μετέχουν και νέοι μέτοχοι, με την τήρηση των διατάξεων των άρθρων 27 παράγραφος 2, 28 και 28α.
-
14:26 Blackstone: Κέρδη καλύτερα των εκτιμήσεων στο δ' τρίμηνο - Αυξήθηκαν κατά 3% τα διανεμητέα κέρδη
-
14:23 Δ. Τσιόδρας: Παρουσίασε την Έκθεσή του για την απλοποίηση της νομοθεσίας της ΕΕ
-
14:14 Πεσκόφ: Υπάρχει ακόμη χώρος για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ - Οποιαδήποτε χρήση βίας θα έχει συνέπειες
-
14:10 ΠΑΣΟΚ: Πρωθυπουργός και ΝΔ συμφωνούν με τις εθνικά επικίνδυνες τοποθετήσεις του εκπροσώπου τους στη Βουλή
-
14:02 Ξεπέρασε τα 70 δολάρια το πετρέλαιο με φόντο το Ιράν
-
14:00 ΗΠΑ: Ομοσπονδιακός δικαστής απαγόρευσε την κράτηση προσφύγων στη Μινεσότα που δεν έχουν λάβει καθεστώς μόνιμου κατοίκου
-
13:56 Προσωρινά κρατούμενος ο 46χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στη Γλυφάδα
-
13:55 Δημοσκόπηση Capital.gr (Interview) για το οξύ δημογραφικό πρόβλημα: Ιδού οι λόγοι που όλο και λιγότεροι κάνουμε οικογένεια
-
13:53 Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από τη Ρουμανία οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ - Μεταφέρθηκαν στο "Παπαγεωργίου"
-
13:44 Π. Μαρινάκης: Η κυβέρνηση καταθέτει πρόταση για τη θεσμοθέτηση της επιστολικής ψήφου στις βουλευτικές εκλογές
-
Η "προέλαση των ρομπότ" στο ουκρανικό μέτωπο: Ρώσοι στρατιώτες παραδίνονται σε μηχανήματα
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού
-
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο μετατρέπονται σε αόριστης διάρκειας
-
Η ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας πλησιάζει.. αλλά όχι για όσα είναι κρίσιμα
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο
-
Εμφιαλωμένο νερό: Ανατροπές στο top10 το 2025 - Ποιοι δροσίστηκαν και ποιοι ζορίστηκαν
-
HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας"
-
Goldman Sachs: Πόσα κεφάλαια θα φύγουν, πόσα θα μπουν από την αναβάθμιση του Χ.Α. – Η χρυσή 5άδα της MSCI και η χρυσή 9άδα του FTSE
-
Από τα ευρωπαϊκά projects στη ζώνη των μεγάλων έργων
-
Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή
-
Ποιες Πεσμεργκά; Φρη Μπαλεστάιν! (87)
-
Η επίκληση παλαιών κεφαλαίων χωρίς πλήρη τεκμηρίωση δεν γίνεται δεκτή (20)
-
Μη με σκοτώνετε άλλο, πέθανα κ. Υπουργέ (11)
-
Δημοσκόπηση Capital.gr (Interview) για το οξύ δημογραφικό πρόβλημα: Ιδού οι λόγοι που όλο και λιγότεροι κάνουμε οικογένεια (10)
-
Η πολεμική μηχανή του Κρεμλίνου ετοιμάζεται να "πατήσει φρένο" λόγω αυστηρότερου προϋπολογισμού (10)
-
Πόρισμα για Βιολάντα: Το κρυφό υπόγειο χωρίς ανιχνευτές αερίου και ο σπινθήρας που ανατίναξε το εργοστάσιο (9)
-
Αλλάζει η Ελλάδα σε 15 μήνες; (8)
-
HSBC: "Η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι… υποβάθμιση – Για αυτό παραμένουμε underweight στην Ελλάδα παρά τις αντιδράσεις των πελατών μας" (7)
-
Θεατρινισμοί και φιέστες άλλων εποχών (5)
-
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο μετατρέπονται σε αόριστης διάρκειας (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ