Συνεχης ενημερωση
Αύξηση της τάξης του 13.6% στα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας, παρουσίασε η Autohelllas/Hertz το 2006 και τα οποία διαμορφώθηκαν στα Euro 18 εκ. από Euro 15,9 εκ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε στα Euro 116.9 εκ. έναντι Euro 107,5 εκ. της περσινής αντίστοιχης περιόδου, αύξηση δηλ. 8.6%, ενώ τα κέρδη προ φόρων, αποσβέσεων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων ανήλθαν στα 69,1 εκ. από 61 εκ. το 2005.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναπόσβεστη αξία του στόλου οχημάτων της Autohellas στο τέλος του 2006 ανέρχεται στα Euro 200 εκ., ενώ οι συνολικές επενδύσεις της εταιρείας στην επέκταση και ανανέωση του στόλου για το σύνολο του 2006 έφθασαν τα Euro 114 εκ. Και το 2006 ο στόλος της Autohellas / Hertz παρέμεινε ο μεγαλύτερος της ελληνικής αγοράς με το συνολικό αριθμό των αυτοκινήτων υπό διαχείριση να φθάνει τα 26.800, από 8.500 μόλις το 1999.
Η σταθερή ανάπτυξη των τελευταίων ετών επιτρέπει τη διατήρηση υψηλής μερισματικής απόδοσης με προτεινόμενο προς έγκριση από τη Γενική Συνέλευση μέρισμα για τη χρήση του 2006, τα ευρώ 0,25 ανά μετοχή.
Το 2006 αποτέλεσε την πρώτη χρονιά ολοκληρωμένης λειτουργίας της Autohellas στην Κύπρο, ενώ στις αρχές του 2007 ξεκίνησε και η ίδρυση της νέας εταιρείας στη Ρουμανία που θα αντιπροσωπεύει την Hertz στον τομέα του Fleet Management. Καθώς απαιτείται περίοδος ανάπτυξης των νέων αυτών δραστηριοτήτων, αναμένεται να συνεισφέρουν στα αποτελέσματα της Autohellas από το 2008 και μετά.
-
12:18 Μ. Κατρίνης: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν δίνουν λύση στα προβλήματα των πολιτών
-
12:08 Ρωσία μετά τις απειλές Τραμπ: Οι κυρώσεις ποτέ δεν θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε πορεία
-
12:04 Αδ. Γεωργιάδης: Από το 2026 θα ενταχθούν στην κατηγορία για βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές
-
12:02 Η DKG Development ολοκλήρωσε έργα ανακατασκευής στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου
-
11:58 Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα θέλει να μειώσει φόρους - Είναι πλέον από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ
-
11:50 Καλάβρυτα: Συνελήφθη ηγούμενος μονής που προσπάθησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες
-
11:50 ΕΚΤ: Τέλος οι μειώσεις επιτοκίων; Πέντε ερωτήματα που απασχολούν τις αγορές εν όψει της συνεδρίασης της Πέμπτης
-
11:36 Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
11:36 Ιαπωνία: Πρώην ΥΠΕΞ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά την παραίτηση του Σιγκέρου Ισίμπα
-
11:32 Γερμανία: 10 δισ. για σειρήνες και καταφύγια
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Το φορολογικό σύστημα ακυρώνει την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (49)
-
Και πάλι όλοι μαζί (11)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (8)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (7)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (7)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (5)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (4)
-
Live η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ - Κ. Πιερρακάκης: Μεταρρύθμιση για δημογραφικό και μεσαία τάξη - Κατάργηση προσωπικής διαφοράς και φοροελαφρύνσεις (4)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (4)
-
Όλα για την πολιτική... (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
