Συνεχης ενημερωση
Αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 7ης Νοεμβρίου 2014
Oι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας συνήλθαν την 7η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας στην Κηφισιά Αττικής, στην οδό Καβαλιεράτου Τάκη 7, με πρόσβαση από την είσοδο του Κτιρίου Β΄. Το σύνολο των μετοχών που παραστάθηκαν ή αντιπροσωπεύθηκαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση ανέρχεται σε 310.417.955 μετοχές επί συνόλου 322.925.288 μετοχών της εταιρείας, ήτοι ποσοστό 96,13 % με αριθμό παρισταμένων μετόχων, τέσσερις (4).
Ακολούθως, έγινε συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, κατά την οποία ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
1. H Γενική Συνέλευση, με ομόφωνη απόφαση του εκπροσωπούμενου στην παρούσα συνεδρίαση ποσοστού 96,13% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ήτοι με 310.417.955 ψήφους τεσσάρων (4) μετόχων υπέρ, επικύρωσε την εκλογή του Δρ. Robert Jan Bartels, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ως μέλους αυτού, κατά τη Συνεδρίαση αυτού της 15ης Οκτωβρίου 2014, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος -μη εκτελεστικού μέλους κ. Μιχαήλ Παναγή.
2. H Γενική Συνέλευση, με θετική ψήφο του εκπροσωπούμενου στην παρούσα συνεδρίαση ποσοστού 96,13% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ήτοι με 310.413.985 ψήφους τριών (3) μετόχων υπέρ, προενέκρινε το ύψος της αμοιβών του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου, Δρ. Robert Jan Bartels, για τη χρήση 2014, οι οποίες, μηνιαία, θα ανέρχονται στο ποσόν των πέντε χιλιάδων ευρώ (€ 5.000).
3. H Γενική Συνέλευση, με θετική ψήφο του εκπροσωπούμενου στην παρούσα συνεδρίαση ποσοστού 96,13% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ήτοι με 310.413.985 ψήφους τριών (3) υπέρ, ενέκρινε σύμφωνα με το άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920 την σύναψη της Συμβάσεως απασχόλησης του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου αυτής Δρ. Robert Jan Bartels και το ύψος των πάγιων και κυμαινόμενων αποδοχών του, για όσο χρονικό διάστημα κατέχει την νέα θέση αυτού ως Διευθύνοντος Συμβούλου.
4. H Γενική Συνέλευση, με ομόφωνη απόφαση του εκπροσωπούμενου στην παρούσα συνεδρίαση ποσοστού 96,13% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ήτοι με 310.417.955 ψήφους τεσσάρων (4) μετόχων υπέρ, αποφάσισε α) τη διαγραφή των παραγράφων 5,6,7,8 και 9 του άρθρου 9 του Καταστατικού, καθόσον, μετά τη νέα συμφωνία αναδιάρθρωσης και στο πλαίσιο αυτής, δεν υφίσταται λόγος ύπαρξής τους, β) την προσθήκη νέας παραγράφου υπ΄αριθμ. 5, σχετικά με την αναπλήρωση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να εναρμονισθεί το Καταστατικό και με την παράγραφο 8 του άρθρου 18 του Κ.Ν. 2190/1920και γ) την τροποποίηση της παραγράφου 10 (ήδη 7) του άρθρου 9 του Καταστατικού της Εταιρείας. Με τις ανωτέρω τροποποιήσεις, σκοπεύεται να ενσωματωθούν πλήρως στο Καταστατικό της Εταιρείας, οι δυνατότητες που καθιέρωσε ο Νόμος 3604/2007, για την αποτροπή του ενδεχομένου να υπάρξει έλλειψη διοίκησης και όπως προαναφέρεται, να προσαρμοσθούν οι προβλέψεις περί συνθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αναδιάρθρωσης του 2014.
-
00:29 Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια
-
00:05 H "φούσκα" της Τεχνητής Νοημοσύνης που... δεν υπάρχει
-
00:05 Ο Τραμπ μπορεί ακόμα να κάνει πίσω στη Βενεζουέλα
-
00:05 Θηρίο ανήμερο η Cenergy - Έσπασε το κλουβί των €15 και τρέχει για τα €20
-
00:04 Ο πιο δύσκολος και σκοτεινός χειμώνας για την Ουκρανία
-
00:04 Τρέχοντας με την όπισθεν
-
00:04 Κανονισμός για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) - Κατηγορίες Κινδύνου
-
00:03 Κομισιόν και Προϋπολογισμός 2026: Δύο εικόνες του ίδιου τοπίου
-
00:02 Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν;
-
00:01 Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει"
-
Ρωσία: Τυχόν κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από την ΕΕ θα απαντηθεί με λήψη νομικών μέτρων κατά Βελγίου και Euroclear
-
ΗΠΑ: Η Κίνα διεξήγαγε εκστρατεία για να δυσφημίσει το γαλλικό μαχητικό Rafale μετά τη σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν
-
Κάλας: Η ΕΕ αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία - Το Τουρκο-Λιβυκό Μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
-
Dividend rocket η ΔΕΗ - Το παιχνίδι αλλάζει
-
Τι συμβαίνει με τα crypto; Ρωτήστε το MAGA του Τραμπ
-
Ούγγρος ΥΠΕΞ: "Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει να στηρίζει οικονομικά το Κίεβο - Υπάρχει μια πολεμική μαφία"
-
Ολοκληρώθηκε το κυρίως τμήμα του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου καλωδιακού συστήματος οπτικών ινών στον κόσμο, 2Africa
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
-
Επεισόδιο στο Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές σε τουρκικό αλιευτικό - Πήγε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (161)
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας (60)
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει" (54)
-
Η Ελλάδα απαντά στις απειλές Ρωσίας για τη συμπαραγωγή drones με την Ουκρανία: "Αυτονόητο δικαίωμά μας - Απειλές κατά κυρίαρχων κρατών απορρίπτονται" (35)
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια (23)
-
Αλήθειες και ψέματα για το 13ωρο - Τι αλλάζει στην πράξη για εργαζόμενους και εργοδότες (21)
-
Απειλές Ζαχάροβα: H Ρωσία θα απαντήσει "κατάλληλα" στην Ελλάδα για την κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία (12)
-
"Εμφύλιος" δικηγόρων-δικαστών και εισαγγελέων για τα πειθαρχικά σχετικά με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη (10)
-
Πάνω από 1 στα 4 σπίτια του κέντρου της Αθήνας είναι κλειστό - Καλύτερη η εικόνα σε βόρεια και νότια προάστια (10)
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ