Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 11-Ιουν-2014 15:17

    Ηλεκτρονική Αθηνών: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στο Μαρούσι σήμερα την 10η  Ιουνίου  2014 ημέρα Τρίτη  και ώρα 12:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας εντός του καταστήματος της Ηλεκτρονικής Αθηνών επί της Λεωφόρου Κηφισίας αριθμός 16 και κατόπιν της από 16ης Μαΐου 2014 προσκλήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου για σύγκληση της Έκτακτη Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων παρέστησαν επτά (7) μέτοχοι της Εταιρίας που εκπροσωπούν 25.084.158 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 26.583.334 κοινών μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών.

    Συνέπεια αυτού υπήρξε η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία σε ποσοστό 94,36% του συνόλου των κοινών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρίας για την έγκριση και λήψη αποφάσεων για το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

    Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έλαβε τις εξής αποφάσεις για καθένα από τα θέματα της Ημερήσιας διάταξης:

    ΘΕΜΑ 1ο: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά το ποσό των €172.413,90 με καταβολή μετρητών και την έκδοση 574.713 νέων κοινών μετοχών με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας €0,30 και με τιμή διάθεσης 1,74 ευρώ ανά μετοχή, με κατάργηση των δικαιωμάτων προτιμήσεως των λοιπών μετόχων και διάθεση των εν λόγω μετοχών στον βασικό μέτοχο και μέλος ΔΣ κ. Ιωάννη Στρούτση. Παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

    Αποφάσισε ομόφωνα ήτοι με 25.084.158 ψήφους υπέρ (100% των παρισταμένων μετόχων) η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και την έκδοση 574.713 νέων κοινών μετοχών με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας €0,30 και με τιμή διάθεσης 1,74 ευρώ ανά μετοχή καθώς και η κατάργηση των δικαιωμάτων προτιμήσεως των λοιπών μετόχων και η διάθεση των εν λόγω μετοχών στον βασικό μέτοχο και μέλος ΔΣ κ. Ιωάννη Στρούτση. 

    Η δε διαφορά που θα προκύψει μεταξύ ονομαστικής αξίας και τιμής διάθεσης των νέων μετοχών θα μεταφερθεί στο αποθεματικό «Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο».

    Τέλος δόθηκαν σχετικές εξουσιοδοτήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας.

    ΘΕΜΑ 2ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού συνεπεία των ανωτέρω αποφάσεων.

    Αποφάσισε ομόφωνα ήτοι με 25.084.158 ψήφους υπέρ (100% των παρισταμένων μετόχων) την τροποποίηση του άρθρου 5  του καταστατικού περί Μετοχικού Κεφαλαίου συνεπεία της ως άνω απόφασης.

    ΘΕΜΑ 3ο: Διάφορες ανακοινώσεις.

    Δεν υπήρξαν άλλες ανακοινώσεις

     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ