Συνεχης ενημερωση
Η Ηλεκτρονική Αθηνών (η Εταιρία) ανακοινώνει ότι, κατόπιν της από 12η Δεκεμβρίου 2013 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της περί μετατροπής του συνόλου των 20.833.334 προνομιούχων μετοχών σε κοινές κατόπιν σχετικού αιτήματος των προνομιούχων μετόχων της, καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η με αριθμό Κ2- 7660/03-01-2014 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με την οποία εγκρίθηκε η σχετική τροποποίηση των άρθρων 5 και 6 του καταστατικού της συνεπεία της ως άνω μετατροπής.
Έτσι, το κεφάλαιο της Εταιρίας, ανέρχεται πλέον στο ποσό των επτά εκατομμυρίων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων ευρώ και είκοσι λεπτών (¤ 7.975.000,20), διαιρείται δε σε είκοσι έξι εκατομμύρια πεντακόσιες ογδόντα τρεις χιλιάδες τριακόσιες τριάντα τέσσερις (26.583.334) κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας τριάντα λεπτών (¤ 0,30) η κάθε μία, εκ των οποίων οι 5.750.000 είναι εισηγμένες και οι 20.833.334 είναι μη εισηγμένες.
Η παρούσα ενημέρωση υπέχει θέση δημοσιοποίησης της παραγράφου 5 του άρθρου 9 του ν. 3556/2007.
Έτσι, το κεφάλαιο της Εταιρίας, ανέρχεται πλέον στο ποσό των επτά εκατομμυρίων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων ευρώ και είκοσι λεπτών (¤ 7.975.000,20), διαιρείται δε σε είκοσι έξι εκατομμύρια πεντακόσιες ογδόντα τρεις χιλιάδες τριακόσιες τριάντα τέσσερις (26.583.334) κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας τριάντα λεπτών (¤ 0,30) η κάθε μία, εκ των οποίων οι 5.750.000 είναι εισηγμένες και οι 20.833.334 είναι μη εισηγμένες.
Η παρούσα ενημέρωση υπέχει θέση δημοσιοποίησης της παραγράφου 5 του άρθρου 9 του ν. 3556/2007.
-
17:05 Ιταλία: Στην κωμόπολη Ριβάλτα τελείται η κηδεία του Τζόρτζιο Αρμάνι
-
17:03 ΓΣΕΒΕΕ, ΒΕΑ, ΕΣΑ: Για ακόμη μια χρονιά η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα εκτός κυβερνητικής ατζέντας
-
16:49 Μικτή εικόνα στη Wall Street
-
16:46 Η επίθεση στην Ιερουσαλήμ πυροδοτεί νέα ένταση
-
16:43 Δίκτυο Vodafone 5G: Πιο γρήγορο, πιο ισχυρό και πιο σταθερό από ποτέ
-
16:43 Μερτς: Η Ευρώπη να αναπροσαρμόσει τα συμφέροντά της σε σχέση με τις ΗΠΑ, χωρίς ψευτονοσταλγίες
-
16:39 Ψήφος εμπιστοσύνης - Μπαϊρού: Η Γαλλία δεν έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό εδώ και 51 χρόνια
-
16:24 Μαρίν Λεπέν: Τον Ιανουάριο η εκδίκαση της έφεσης - Στο τραπέζι το πολιτικό της μέλλον
-
16:20 Τι συζήτησε ο Γ. Γεραπετρίτης με τον Γενικό Διευθυντή του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Λιβύης
-
16:17 Snappi: Η Πρώτη Ελληνική Neobank με άδεια από την ΕΚΤ είναι εδώ
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (84)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (29)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (21)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (17)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (13)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (12)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (12)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες (11)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
